Un celebru prezentator de la ProTV suferă de depresie şi anxietate! ”Am căutat soluţii, am vorbit cu un psihiatru…”

Publicat: 09/02/2018 | 19:32

Răzvan Fodor se confruntă cu grave problem de sănătate, după cum chiar el a declarat. De mai bine de jumătate de an, el se chiunuie să-şi revină, apelând la medici, dar nu reuşeşte.

 

Răzvan Fodor a declarat, pentru revista „A List Magazine”, că suferă de depresie şi anxietate şi că s-a săturat să apeleze la specialişti. El a mai spus că problemele lui nu au legătură cu vârsta, 43 de ani, şi că I s-au recomandat medicamente, dar pe care nu le ia. Fodor prefer să meargă pe remedii homeopate.

„Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată şi o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluţii, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentaţie şi prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditaţie şi exerciţii de respiraţie.   Nu mai am răbdare, nu mai am toleranţă să vorbesc cu psihoterapeuţi pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură.

Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiaţi, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivaţie să fac sport, deşi am un abonament care mă aşteaptă de un an de zile să-l consum”, a declarat Răzvan Fodor.