Un cioban din Dâmboviţa a fost căutat toată noaptea de echipele de salvare, după ce s-a îmbătat şi a adormit în pădure

Publicat: 13/02/2018 | 12:19

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Vulcana de Sus, Dâmboviţa, a alertat pe toată lumea după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Nicolae este cioban şi a plecat luni spre stână. După aproximativ două ore, calul său s-a întors singur acasă. Rudele băiatului s-au gândit la ce este mai rău, aşa că au anunţat poliţia. Autorităţile, prietenii, vecinii, pădurarii şi familia au pornit în căutarea lui. (VEZI ŞI: După ce a dezgropat o bătrână şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea, ciobanul a comis-o din nou! Şi-a recunoscut faptele, dar nu a spus unde a pus cadavrul)

O întreagă desfăşurare de forţe a fost generată în toată localitatea. Până la lăsarea întunericului, Nicolae a fost căutat peste tot. Ba chiar un obiect vestimentar de-al său, găsit în pădure, a pus pe jar pe toată lumea.

În timp ce bieţii oameni se gândeau la ce este mai rău, Nicu şi-a petrecut noaptea în pădure după ce, susţine el, a băut bine şi a adormit unde a apucat. Astăzi, în zori, s-a întors acasă singur.

Din cauza că şi-a petrecut noaptea în frig, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. Se pare că ar fi suferit şi de epilepsie, spun apropiaţii şi de aceea temerile au fost mari. (NU RATA PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Adevărul despre ştirea că unui cioban i s-au furat 80 de oi, iar poliţiştii au recuperat 81)

MAYA RADU

Citește și...