Un criminalist din Titu a murit după ce a suferit un accident vascular în timpul serviciului

Publicat: 10/01/2019 | 11:49
Un criminalist din Titu a murit după ce a suferit un accident vascular în timpul serviciului

Tragedia s-a petrecut miercuri noaptea. Pe 8 ianuarie, în jurul orei 9.00, agentului șef principal de poliție Păun Ion, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, din Dâmbovița, i s-a făcut rău în birou, după ce revenise de la o cercetare la fața locului. Investigase un accident rutier.

Se afla în timpul programului, când colegii l-au găsit în biroul său, inconștient. Imediat au chemat ambulanța și a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Psihiatrie – Prof Dr Alexandru Obregia-București.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Dâmbovița, agentul sef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, a început să se simtă rău marți dimineața. „I s-a făcut rău în birou, după ce revenise de la o cercetare la fața locului (accident rutier), aflându-se în timpul programului de lucru. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Cauza morții, accident vascular major

Miercuri noaptea, polițistul a încetat din viață la doar 42 de ani. Decesul a fost declarat la spital. Cauza morții este un accident vascular cerebral major, cu afectare trunchi cerebral. A fost întocmit dosar privind accident de muncă. Colegii sunt îndurerați pentru nu-l știau cu probleme de sănătate.

Citește și...