Un fost câștigător la ”Vocea României” rupe tăcerea: ”Durează cam o lună!”

Publicat: 14/10/2019 | 17:07

Un fost câștigător la ”Vocea României” 2014, de pe Pro TV, a făcut dezvăluiri. El a povestit cum s-a schimbat viața lui după ce a dat lovitura în acea ediție a emisiunii.

În anul 2014, Tiberiu Albu a devenit cunoscut după ce a câștigat show-ul Vocea României, difuzat de Pro TV. Rockerul Tiberiu Albu a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă, iar acum a dat un interviu pentru publicația Formula As. (CITEȘTE ȘI: LA PRO TV E MAI BINE CA LA ANTENA 1! CE SUPER-LIMUZINĂ ȘI-A LUAT HORIA BRENCIU CU PRIMII BANI DE LA VOCEA ROMÂNIEI)

„În timpul concursului „Vocea României”, ca şi după câştigarea lui, totul a fost un haos pentru mine. …M-am bucurat de atenţia de după concurs, cum aş putea să neg asta?! M-am bucurat de toate mesajele de pe reţelele sociale. L-am citit pe fiecare dintre ele în parte, am răspuns la fiecare, am vor­bit cu absolut fiecare om interesat de mine. Faimă? Nu ştiu ce să zic… Nu o caut mai de­parte de şansa pe care mi-o dă ca să ajung la oameni, cât mai aproape de ei. (VEZI AICI: NAISTUL NICOLAE VOICULEŢ L-A CRITICAT DUR PE TUDOR CHIRILĂ, DUPĂ CE S-A DEZBRĂCAT LA VOCEA ROMÂNIEI: “SĂ FIE DAT AFARĂ DE POSTUL DE TELEVIZIUNE, SĂ FIE INTERZIS…”)

Faima şi banii trebuie să fie, în opinia mea, o con­secinţă a muncii tale, nu un ţel. Şi mai există un aspect: „faima” în România durează cam o lună. Acesta este timpul în care eşti pe val. O lună du­pă ce câştigi un con­curs, o lună după ce lan­sezi o piesă, apoi atenţia se stinge uşor, uşor, şi eşti uitat. Se scot melo­dii bune la noi, dar ele durează foarte puţin. Luminează ca licu­ri­cii, o noapte… Îmi doresc mult ca muzica mea să dureze în timp, şi dacă asta este consi­derată faimă, atunci da, mi-o doresc”, a declarat Tiberiu Albu.

Citește și...