Un fost concurent “Chefi la cuţite“ a devenit tată! Bărbatul a postat prima imagine cu bebeluşul

Publicat: 12/02/2018 | 14:54

Andrei Cristian Olteanu a fost singurul concurent al lui Chef Sorin Bontea în finala ultimului sezon al "Chefi la cuţite", însă a reuşit să câştige concursul. El a devenit tată şi nu îşi mai încape în piele de fericire. Partenera lui este cea care a publicat prima fotografie cu bebeluşul.

În dreptul pozei de album, partenera lui Andrei Cristian Olteanu a pus un emoticon care reprezintă două inimi roşii.

Plin de tatuaje, cu o coafură inedită şi cu barbă, concurentul a fost unul dintre cei mai buni din echipa chef-ului Sorin Bontea. Acesta a dat dovadă de îndemânare şi de imaginaţie de-a lungul întregului sezon. Andrei i-a cucerit nu numai pe chefi, dar şi pe telespectatorii care i-au admirat munca şi preparatele realizate de-a lungul filmărilor.

„Nu sunt în stare să ţin minte numere. De exemplu, nu ştiu nici acum când e ziua viitoarei mele soţii: ori pe 3 iunie, ori pe 9. Eu am 26 de ani. De la 16 ani suntem împreună, deci da, suntem de 10 ani. Tatuajele nu gătesc pentru tine. Tatuajele sunt o problemă pentru viitoarea mea soţie. În preselecţie aveam 17, acum am 24. Încă nu l-am tatuat pe Bontea, dar urmează. Încă nu m-am decis ce îmi voi tatua când se va naşte copilul. E adevărat, viitoarea mea soţie e însărcinată (…) Prin clasa a cincea, a şasea îmi doream să fiu preot”, a declarat Andrei Cristian Olteanu la TV.

 

Citește și...