Un fost polițist din Capitală este bănuit că și-a ucis soția și a dat foc la casă. Bărbatul a fost reținut

Publicat: 12/03/2019 | 17:20

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Capitală a fost reținut, marți, fiind bănuit că și-a ucis soția și apoi a incendiat locuința în care se aflau, surse din Poliție precizând pentru MEDIAFAX că bărbat este fost polițist, ieșit la pensie, cei doi fiind în procedură de divorț.

Luni seară, polițiștii Secției 11 au fost sesizați referitor la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat în zona de competență. La fața locului au ajuns mai mulți agenți de siguranță publică și un echipaj SMURD, care au reușit să pătrundă în apartament și au găsit în interior două persoane, soț și soție, de 67 și respectiv 62 de ani, femeia fiind decedată.

Deoarece bărbatul era agresiv, polițiștii l-au imobilizat și l-au dus la secție. În urmă efectuării necropsiei, s-a concluzionat că moartea femeii de 62 de ani a fost violentă.

„Cercetările sunt continuate pe Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor asupra unui membru al familiei și distrugere prin incendiere. Bărbatul de 67 de ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, precizează Poliția Capitalei.

Surse din Poliție au precizat că bărbatul este fost polițist și ieșise la pensie cu mai mulți ani în urmă, cei doi aflându-se în procedură de divorț. Femeia avea și un ordin de restricție contra bărbatului, dar durata acestuia expirase, potrivit sursei citate.

Citește și...