Un fost pușcăriaș, anunț inedit pe OLX: ”fertilizare şi inseminare naturală!” Reacția uluitoare a Oanei Lis! ”Aveți…?”

Publicat: 20/04/2019 | 18:07
Un fost pușcăriaș, anunț inedit pe OLX: ”fertilizare şi inseminare naturală!” Reacția uluitoare a Oanei Lis! ”Aveți…?”

Anunțul a surprins pe toată lumea și a fost făcut de un bărbat din Oradea! Nici mai mult, nici mai puțin, acesta a anunțat că este gata să ajute orice femeie “perfect sănătoasă” să facă un copil!

“Fertilizez inseminez natural fara obligații abordabil. Ajut in mod natural în caz ca ești perfect sănătoasa și doresti copil singură, fara obligatii,discret, fără probleme. Sunt bărbat constitutie sportiva, sănătos,curat, 177/77/50 de ani, șaten cu ochi albaștri, studii medii, fără vicii nefumator, nealcoolist”, a scris bărbatul, fost taximetrist condamnat la închisoare, pe OLX, potrivit ebihoreanul.ro .

“Nu caut sex, doresc doar să ajut în caz de nevoie, fii discretă și ne intelegem. Nu cred că s-ar pune probleme de etică, cred că e totul ok. Fii fertilă verificata si sanatoasa, curata si discreta, alte pretentii nu am, vom fi impreuna doar o singura dătă fara probleme. Dacă nu vrei fertilizare in vitro sau nu dorești sa apelezi la Banca de sperma deoarece ti se pare complicat și costisitor apelează cu incredere, sunt la dispozitia ta. Rog seriozitate maximă. Eu sunt ok din punct de vedere de sănătate și nu am probleme cu fertilitatea, am deja pana acuma un baiat frumos de 14 ani”, a continuat anunțul.

Reacția Oanei Lis după ce a citit anunțul a fost uluitoare! ”Aveți nr lui de telefon?”, a scris soția fostului edil al Capitalei, pe pagina de socializare.

”Nu fumez nu beau si tot nu gasesc doritoare”, ”E gena proasta surioara”, sunt câteva dintre comentarii.

Oana Lis a răspuns la ultimul: ”statisticile spun ca inteligenta o iau de la mama!”

Citește și...