Un ieșean și-a răpit iubita și pe fiica ei, după care le-a ascuns în casa unui vecin!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 05/09/2019 | 13:37
Un ieșean și-a răpit iubita și pe fiica ei, după care le-a ascuns în casa unui vecin!

Un bărbat de 27 de ani din localitatea ieșeană Hadâmbu și-a răpit, în cursul nopții de miercuri spre joi, iubita și fiica. Bărbatul le-a ascuns în casa unui vecin, unde au fost găsite de polițiști.

O femeie de 59 de ani din localitea ieșeană Mânzătești a anunțat Poliția, în cursul nopții de miercuri spre joi, că fiica și nepoata ei au fost răpite de la ea din casă, de către concubinul fetei.

Supărat, bărbatul de 27 de ani a intrat în casă peste cele trei, a făcut scandal și, folosind forța, și-a luat iubita și fetița și a plecat.

Inițial, polițiștii l-au căutat la locuința sa din satul vecin, însă fugise de acolo.

Împreună cu un echipaj de la Jandarmi, au continuat căutările și l-au găsit în casa unui vecin, care, văzând forțele de ordine, a deschis imediat ușa. În locuință erau atât bărbatul de 27 de ani, cât și iubita sa și copilul de 3 ani.

Cele două au fost duse înapoi acasă, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violente și lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de pe bază de ordonanță și a fost dus în arestul Ipj Iași. Urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă„, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și...