Un martor a filmat accidentul provocat de Titi Aur. Care este starea cunoscutului pilot

Publicat: 04/05/2019 | 14:14
Un martor a filmat accidentul provocat de Titi Aur. Care este starea cunoscutului pilot

Multiplul campion naţional Titi Aur a trecut prin momente dificile, după ce a provocat un accident, iar incidentul a fost filmat de unul dintre martorii aflați în apropiere. Cunoscutul pilot nu era singur în mașină, el și colegul său numărându-se printre participanții Raliului Argeșului.

Titi Aur, implicat într-un accident în timpul Raliului Argeşului

Titi Aur a început cursa de la Raliul Argeșului cu stângul. La doar doi kilometri de la linia de start, pilotul a pierdut controlul mașinii când lua un viraj și a ieşit în decor. Martorii au spus că el ar fi alunecat din cauza pietrelor de pe traseu. Cunoscutul pilot nu a pățit nimic, însă copilotul său a fost rănit şi a ajuns la spital, pentru investigaţii. Ei nu au mai putut continua cursa, însă celelalte echipaje înscrise în competiţie au făcut spectacol pe traseul din Piteşti, relatează observator.tv.

“Ei au ieşit în stânga drumului şi au lovit un mal de pământ. Viteza nu a fost destul de mare şi s-a oprit destul de repede, pe o distanţă foarte scurtă. Şi corpul suferă un soc la această decelerare bruscă”, a declarat Laurenţiu Manda, echipa de comunicare a lui Titi Aur, conform sursei citată mai sus.

ACCIDENT RALIUL ARGEȘULUIIn prima zi a Raliului Argeșului, Titi Aur, care concura la volanul unei Skoda Fabia, aflat in autoturism impreuna cu Silviu Moraru copilot, intr-o portiune declivã, in curbã, si acoperitã cu pietriș, a pierdut direcția, derapând si oprindu-se cu scutul in malul de pãmânt.Pilotul a scãpat nevãtãmat, copilotul a fost surprins de iesirea in decor, dictând in momentul impactului, a acuzat dureri lombare si a fost transportat preventiv la un spital din Pitesti.Conform ultimelor stiri, acesta este in afara pericolului.sursa Daniel Ocsko

Publicată de Info Trafic Actualități pe Vineri, 3 mai 2019

Dacă sunteţi pasionaţi de adrenalină şi maşini tunate, mai aveţi o şansă să-i vedeţi astăzi. Piloţii se vor întrece pe cel mai spectaculos drum din ţară, Trasfăgărăşan.

Citește și...