Un nou divorţ în showbiz? Silvana Rîciu a făcut declaraţii incendiare despre căsnicia ei: “Noi stăm împreună, de foarte mulţi ani, pentru copii. Verighetă nu mai port…“

Publicat: 13/01/2018 | 09:22

Deşi nimeni nu bănuia, cântăreaţa Silvana Rîciu nu are o căsnicie fericită, ba mai mult, ea şi soţul ei stau împreună doar de dragul celor doi copii, Luca (7 ani) şi Andrada (9 ani). Sunt căsătoriţi în continuare, cu acte în regula, dar fiecare îşi trăieşte viaţa după cum îi place.

Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii. In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile.

Am admiratori, normal, dar cine ii baga in seama? In momentul in care va fi acea perioada in care va trebui sa spun “Uite, sunt cu persoana X”, veti afla primii. Pentru ca vreau sa se afle de la mine, nu din alta parte. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor.

De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat, a declarat pentru wowbiz.ro, Silvana Rîciu.

 

Citește și...