Un nou scandal în showbiz! ŞERBAN HUIDU şi ANI CREŢU, replici acide:,,Nu eşti decât o gură mare care latră‘’

Publicat: 01/08/2017 | 10:35

Un nou scandal a izbucnit în showbiz, după ce Şerban Huidu a acuzat-o pe Ani Creţu că foloseşte suferinţa băiatului ei împotriva vaccnării. Actriţa a reacţionat imediat şi i-a trimis mesaje fostului prezentator, în care îl ‘’pune la punct’’ şi aşteaptă să îi ceară scuze public pentru toate cele spuse.

Şerban nu s-a putut abţine şi a postat pe pagina sa de Facebook mesajele primite de la actriţă, dar şi replica lui mesajele transmise de Ani.

,,Toate persoanele lipsite de cea mai elementara cultura generala îşi revarsa dejecţiile aici. Şi când nu mai au argumente o baga pe aia cu accidentul. Pai sa va răspund tuturor: sunteţi lipsiţi de cea mai elementara cultura generala, prezentaţi urme de paranoia şi faceţi parte din categoria proştilor extrem de periculoşi! Aia fuduli!

Bătăiosa Ani Cretu ma confunda cu unul dintre admiratorii ei şi „ma pune la punct” printr-un mesaj privat. Cică ar trebui sa îmi cer scuze publice. Draga Ani, îmi pare rău pentru suferinţă băieţelului tău, dar sa o foloseşti împotriva vaccinării e o ticăloşie! Acesta mişcare începută pe internet , unde toate gospodinele stiu medicina, trebuie sa înceteze. Pentru viitorul copiilor mei şi ai voştri. Sa îţi fie rusine madam Istericale!’’, a scris Şerban Huidu pe pagina sa de Facebook.