Un nou scandal în trupa Iris! Cristi Minculescu a lansat o nouă piesă sub numele trupei. Nelu Dumitrescu şi impresarul: „Vom rezolva în instanţă!”

Publicat: 20/11/2017 | 10:45
Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică au lansarat piesa „Manifest“ sub numele Iris. Toboşarul Nelu Dumitrescu a declaratcă cei trei „creează confuzie“ pentru că piesa nu are nicio legătură cu trupa, pe care au părăsit-o în această vară, iar impresarul formaţiei a precizat că situaţia se va rezolva în instanţă. Minculescu şi colegii lui au venti la „Neatza cu Răzvan şi Dani!”, în această dimineaţă, tot cu numele Iris.
 

 

„Piesa merge foarte bine, sperăm să o preia radiourile. Noi suntem deschişi la comunicare, la tot ce e nou. Sperăm să fie bine”, au declarat artiştii, la Antena 1. Cristi Minculescu susţine că piesa este „un manifest al fiecăruia dintre noi”. Cu toate acestea, melodia a stârnit noi controverse.

 Marius Şofron, impresarul formaţiei Iris, a confirmat că cei trei muzicieni cântă acum sub numele trupei înfiinţate în 1975 de Nuţu Olteanu, Emil Lechinţeanu şi Nelu Dumitrescu. Întrebat în legătură cu dreptul de folosire a titulaturii, el a spus că situaţia se va rezolva „într-un fel sau altul în instanţă“, potrivit news.ro.

 

La finalul lunii august, Nelu Dumitrescu a anunţat că trupa Iris a încetat colaborarea cu Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, şi că va continua proiectul cu Nuţu Olteanu (chitară solo), membru fondator 1975, Relu Marin (clape), Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitară solo), George Costinescu (bas), şi Cristi Dumitrescu (tobe). El a precizat şi că este unic deţinător al mărcii Iris, înregistrată la OSIM. Legat de lansarea piesei „Manifest“, Dumitrescu a declarat vineri pentru că Minculescu a creat o confuzie: „Va fi problema lui. Creează confuzii. Piesa nu are nicio legătură cu formaţia Iris. La anul se va rezolva situaţia.“