Un pastor și-a păcălit enoriașii: le spunea că îi vindecă de COVID-19! Chiar el a murit de coronavirus VIDEO

Publicat: 22/05/2020 | 10:54
Un pastor și-a păcălit enoriașii: le spunea că îi vindecă de COVID-19! Chiar el a murit de coronavirus VIDEO

Un pastor le-a spus enoriașilor că are puterea de a-i vindeca pe cei infectați cu virusul ucigaș COVID-19. Nu după mult timp, pastorul avea să moară de coronavirus. Uluitor, credincioșii nu cred că a murit, ci doar că doarme!

CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS A TRANSMIS UN MESAJ DUPĂ MOARTEA LUI ÎPS PIMEN: ”DORESC SĂ…”

Frankline Ndifor este pastorul care și-a găsit sfârșitul răpus de coronavirus. El era o figură cunoscută în țara sa, Camerun, asta pentru că a fost chiar un candidat la alegerile prezidențiale. Pastorul avea să se întâlnească, în ultimele săptămâni, cu mai multe persoane infectate cu virusul ucigaș, așa că a avut contact direct cu acestea. „Punea mâna pe ei şi se ruga”, a dezvăluit un martor. Așa a luat virusul.

Un pastor și-a păcălit enoriașii: le spunea că îi vindecă de COVID-19! A murit chiar el

Pastorul s-a îmbolnăvit însă la scurt timp şi a dezvoltat o formă severă a coronavirusului care a dus la decesul său, după o săptămână de luptă cu boala. Trupul său a fost greu de recuperat şi a necesitat intervenţia poliţiei după ce mai mulţi adepţi ai pastorului au blocat intrarea în casă spunând că acesta este un „profet”. Mai mult, ei consideră că pastorul doarme şi nu doresc să-l trezească, de aceea nu lasă poliţia înăuntru, scrie rtv.net.

NU RATA: TESTAMENTUL ȘI MOȘTENIREA LĂSATE DE ÎPS PIMEN: ”AU SPUS CĂ DACĂ SE VA ÎNTÂMPLA AȘA SE VA DESFIINȚA NEAMUL ROMÂNESC”

În Camerun sunt peste 3.500 de cazuri şi peste 140 de decese. Autorităţile din Sănătate le atrag atenţia cetăţenilor să evite „leacuri minune” şi să se adreseze autorităţilor.

Citește și...