Un portbagaj de cărniţă lux de la Vacamuu pentru DON BELLU! Boss-ul a avut nevoie de 3 oameni să-i care fripturicile

Publicat: 02/10/2016 | 00:00

Octavian Bellu este unul dintre cei mai renumiţi antrenori ai ţării şi este cunoscut în toată lumea datorită performanţelor obţinute cu lotul de gimnastică. Antrenorul nu este riguros doar cu ”fetele” sale, ci şi atunci când vine vorba despre orice aspect al vieţii.

 

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe Octavian Bellu într-o ipostază inedită. Zilele trecute, antrenorul a mers în restaurantul Vacamuuu, unul dintre cele mai scumpe restaurante de carne din Capitală şi a cumpărat atât de multă mâncare, încât a avut nevoie de ajutorul a trei angajaţi ca să o transporte la maşină.

Octavian Bellu a cumpărat mâncare de la restaurantul de fiţe Vacamuuu.
Octavian Bellu a cumpărat mâncare de la restaurantul de fiţe Vacamuuu.

În imagini puteţi observa că Octavian Bellu a cumpărat patru pungi şi un platou mare cu mâncare, probabil pentru un eveniment. Angajaţii restaurantului s-au mişcat repede şi l-au ajutat să transporte mâncarea la maşină, aşezând-o conform indicaţiilor antrenorului. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, Octavian Bellu s-a urcat în maşină şi a plecat mulţumit.

O carieră de succes

Antrenorul coordonator al echipei naţionale de gimnastică a României, Octavian Bellu, a fost declarat de World Records Academy ca „cel mai de succes antrenor din lume” cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. Bellu a condus echipa de gimnastică a României la câştigarea a cinci titluri mondiale şi două titluri olimpice, precum şi numeroase titluri individuale.

Citește și...