Un puşti de doar 12 ani face senzaţie în lumea boxului! Este legitimat la CSA Steaua

Publicat: 14/05/2017 | 00:00

Boxul românesc are viitor. O demonstrează cu vârf şi îndesat Ionuţ Full, un tânăr pugilist legitimat la CSA Steaua. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Ionuţ Full este un pugilist din Bucureşti, care practică boxul de doi ani. În doar câteva luni, puştiul a adunat numeroase trofee şi diplome şi nu este exclus ca în viitorul apropiat să devină component de bază al lotului naţional.

În vârstă de 12 ani, Ionuţ este legitimat la CSA Steaua. Şi-a trecut, deja, în palmares Cupa Sătmarului, Centura Sătmarului, Cupa Voluntari şi Cupa Căuaşului. Puştiul petrece, zilnic, în sala de antrenament aproximativ două ore. Idolul său este Muhammad Ali. (Leonard Doroftei a câştigat jumătate de milion de dolari la un meci de box! Ce a făcut pugilistul cu banii)

Săptămâna viitoare, Ionuţ Full va pleca la Satu Mare, unde va participa la un turneu de box. Se află printre favoriţi dacă ţinem cont de palmaresul de invidiat în ciuda vârstei fragede. Puştiul are un record de invidat (15-0-0) şi este antrenat de Geolgău Octavian Stoica.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă mai multe fotografii cu Ionuţ Full atât din ring, cât şi de la festivităţiile de premiere. Ionuţ Full este un pugilist de care, cu siguranţă, vom mai auzi. (A murit legenda boxului, Muhammad Ali!)

Citește și...