Un român a intrat în producţia de accesorii de lux în Elveţia! Lansează un ceas în ediţie limitată inspirat din ”Lacul Dracului” din Transilvania!

Publicat: 01/02/2018 | 20:14

Un român a fondat o companie de ceasuri de lux, în Elveţia, iar acum intenţionează să scoată un ceas de lux în esiţie limitată, inspirat dintr-un loc renumit din România. Producătorul de ceasuri Peren, fondat de românul Andy Bica, a lansat o campanie de crowdfunding pentru un ceas în ediţie limitată numit Peren Nera. Peren Nera este un ceas inspirat de Cheile Nerei din România şi de ceasurile tatălui lui Andy Bica şi este primul ceas automat lansat de firma cu sediul în Elveţia. Dispozitivul va fi produs într-o serie limitată de 200 de unităţi.

Ceasul, după cum îl prezintă Andy pe Kickstarter, este inspirat de Lacul Dracului din Cheile Nerei, iar pe cadranul său scrie Peren Transylvania. Ceasul se remarcă prin simplitate şi prin marginile din metal. Cadranul se poate roti, aşa cum am văzut şi pe alte ceasuri, inclusiv unele inteligente, cum ar fi Samsung Gear S2, iar limbile şi indicatorii ceasului sunt luminaţi noaptea, arată DIGI24.

Peren e un brand care s-a lansat pe Kickstarter şi ceasurile se vând exclusiv online. Până acum ceasul a strâns 23.580 de dolari, iar scopul iniţial era de 16.000 de dolari. Conform lui Andy Bica, până acum Peren a vândut 700 de ceasuri din celelalte modele. Andy lucrează în Elveţia la Rama Swiss Watch şi se ocupă de zona tehnică. Ideea de a lansa un ceas nu i-a venit de pe o zi pe alta. A intrat în lumea aceasta de mic. „Pasiunea o aveam de la tatăl meu. El avea o colecţie de ceasuri şi primul l-am dezasamblat la 10 ani”, a spus Andy.

Citește și...