Un schior celebru a murit! Avea numai 35 de ani

Publicat: 14/11/2017 | 14:55

Un schior celebru, David Poisson, a murit în urma unui accident la antrenament, informează eurosport.ro. David Poisson fusese medaliat cu bronz în proba de coborâre de la Campionatele Mondiale de Schi Alpin din 2013.

David Poisson se pregătea în Canada pentru Cupa Mondială în momentul în care a suferit accidentul. Federaţia Franceză de Schi a confirmat vestea tragică într-un comunicat. „Federaţia se alătură durerii celor iubiţi în acest moment dificil”, a transmis aceasta într-un comunicat se arată în acesta.

Şi Federaţia Internaţională de Schi şi-a prezentat regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Poisson. „Federaţia Internaţională de Schi îşi prezintă condoleanţele coechipierilor, prietenilor şi apropiaţilor lui David Poisson, 35 de ani, membru al Echipei de Schi Alpin a Franţei decedat pe 13 noiembrie în urma unei căzături petrecute la un antrenament de coborâre în staţiunea canadiană Naksika”, a transmis FIS.

David Poisson ar fi căzut după ce şi-a pierdut un schi, ar fi trecut prin plasele de protecţie şi ar fi lovit un copac, potrivit Federaţiei Franceze de Schi.

Poisson era un specialist al probelor de viteză ale Cupei Mondiale, având la activ numeroase prezenţe în top 10 în etapele de Cupă Mondială. Performanţa sa cea mai bună, un loc 3 la Santa Caterina, a avut loc în decembrie 2015. Francezul a participat şi la două ediţii ale Jocurilor Olimpice de Iarnă, în 2010 şi 2014.

Recomandarea CIAO.RO