Un șofer de autobuz din Sibiu, snopit în bătaie chiar în timp ce vorbea la 112

Autor: A.N.
Publicat: 11/09/2019 | 22:52
Un șofer de autobuz din Sibiu, snopit în bătaie chiar în timp ce vorbea la 112

Un șofer de autobuz din Sibiu a fost snopit în bătaie chiar în timp ce vorbea la 112.

Chiar în miezul zilei, un șofer de autobuz din Sibiu a fost snopit în bătaie. Bărbatul a fost atacat de doi indivizi. Bărbatul a fost lovit, chiar în timp ce se afla în telefon cu operatorii de la 112. Era al treilea apel al victimei la serviciul de urgenţă. Şoferul de autobuz spune că au trecut 15 minute de la primul apel până la sosirea echipajului. Ultima conversaţie arată şi haosul din dispecerat. Deşi şoferul susţine că a transmis clar că a fost urmărit până la capăt de linie, poliţistul din dispecerat tot îi cere informaţii despre localizare.

Poliţia din Sibiu anunţă însă că intervenţia a fost mult mai rapidă decât ceea ce susţine victima.
”Imediat după apelul la 112, cel mai apropiat echipaj a fost direcţionat spre traseul de deplasare al autobuzului. Timpul de intervenţie a fost de cinci minute”, a mărturisit Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Agresiunea a avut loc într-un cartier mărginaş al Sibiului. Şoferul spune că a fost urmărit după ce i-a cerut unei femei să nu mai stea pe mijlocul drumului, femeie care ar fi fost mama unuia dintre agresori. La scurt timp, bărbații au fost prinși și sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

 

Citește și...