Un tânăr din Belgia a reuşit să viziteze 20 de oraşe europene fără să plătească vreun ban pe cazare! Incredibil la ce metodă a recurs

Publicat: 05/02/2018 | 14:02

Pare incredibil, dar este o poveste cât se poate de adevărată! Un tânăr din Belgia a vizitat 20 de oraşe diferite din Europa fără să plătească cazare în niciunul dintre ele, cu ajutorul unei aplicaţii destul de populare. Este vorba despre aplicaţia de dating Tinder. Anthony Botta (25 de ani) a profitat din plin de ea şi şi-a transformat întâlnirile în vacanţe.

Bărbatul a vizitat 20 de oraşe europene şi s-a întâlnit cu 21 de femei, în casele cărora a şi rămas pe perioada traseului său. Anthony şi-a numit găselniţa „tinder-surfing” şi a postat constant fotografii pe Instagram şi clipuri pe YouTube din timpul călătoriei sale, pentru a se lăuda prietenilor săi. Totul a fost plănuit până la ultimul detaliu, bărbatul având o strategie care a funcţionat. 

El şi-a stabilit destinaţiile de dinainte de a-şi începe călătoria şi a fost găzduit apoi de femeile cu care s-a conectat cu ajutorul aplicaţiei. De-a lungul călătoriei sale de două luni, Anthony a vizitat oraşe din Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia, dar şi oraşe din propria ţară, Belgia. Experienţa lui a devenit virală în toată lumea, mulţi tineri fiind impresionaţi de reuşita lui Anthony.

Botta a folosit Tinder Plus, o aplicaţie diferită faţă de cea obişnuită, pentru care trebuie să plăteşti, dar care îţi permite să te conectezi cu oameni din ce oraş sau ţara vrei tu.

„Am reuşit să găsesc o gazdă în fiecare oraş în care voiam să merg, cu excepţia Vienei, aşa că am mers direct la Bratislava, deoarece este la doar o oră distanţă”, a povestit tânărul.

Citește și...