Ungurii s-au dat din nou in spectacol! Ce au arborat la meciul de handbal cu Romania si ce au scandat pe tot parcursul meciului!

Publicat: 17/12/2014 | 00:06

Meciul de handbal dintre echipele nationale de fandbal feminin ale Romaniei si Ungariei a constituit un nou motiv de a-si arata muschii pentru huliganii maghiari. Astfel, printre altele, la Debrecen a fost arborat steagul Tinutului Secuiesc.

Huliganii maghiari au avut un nou prilej pentru a iesi in evidenta. Dupa ce in 2013 au facut ravagii la Bucuresti, iar in 2014 au huiduit imnul Romaniei in meciurile echipei nationale de fotbal, de curand, ungurii au iesit in evidenta cu ocazia meciului direct dintre cele doua selectionate de handbal feminin.

Astfel, partida directa dintre Ungaria si Romania, din grupa principala a Campionatului European, competitie organizata in tara vecina, a constituit un nou motiv de instigare la adresa fanilor romani!

In 2013, fanii unguri au facut scandal la Bucuresti
In 2013, fanii unguri au facut scandal la Bucuresti

S-au intors cu spatele la intonarea imnlui nostru national

In Fonix Arena din Debrecen au fost prezenti mai bine de 1000 de suporteri ai tricolorelor, insa si o puternica galerie a maghiarilor, din care a facut parte si un nucleu radical, probabil din galeria locala a echipei de fotbal. Unul dintre romanii prezenti in sala a povestit pentru CANCAN.RO ce a trait in timpul partidei pe care elevele lui Gheorghe Tadici au pierdut-o, la limita, 20-19. “In presa din Romania a aparut un singur element, acela ca ungurii s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului nostru si au aratat semne obsecene. A fost o mica parte”, si-a inceput fanul dezvaluirea.

Ungurii s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului nostru national, au arata semne obsecene si au huiduit (sursa foto: gsp.ro)
Ungurii s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului nostru national, au arata semne obsecene si au huiduit (sursa foto: gsp.ro)


A fost arborat steagul Tinutului Secuiesc

Acesta spune ca galeria maghiara a fost pozitionata chiar langa romani, special pentru a provoca. “Au stat langa noi, insa nu i-am provocat, chiar daca ei au facut acest lucru pe toata durata meciului. In primul rand, inca de la inceput, in fata galeriei lor a fost arborat un steag al Tinutului Secuiesc. Nimeni dintre organizatori nu a intervenit pentru a fi dat jos acel drapel, desi era clar un element de instigare. In primele randuri au stat cei mai duri dintre ei! Aveau tricourile pe care le-au imbracat si la Bucuresti, la meciurile de fotbal. Au aratat de mai multe ori semne obsecene. Uneori, acestea au fost indreptate si catre jucatoarele noastre. Galeria Romaniei nu a fost formata din ultrasi. Erau suporteri normali, in mare parte obisnuiti ai partidelor de handbal”, a spus romanul.

In timpul meciului de handbal dintre Romania si Ungaria, ungurii au arborat drapelul Tinutului Secuiesc. La Bucuresti, pe National Arena, acest lucur le-a fost interzis
In timpul meciului de handbal dintre Romania si Ungaria, ungurii au arborat drapelul Tinutului Secuiesc. La Bucuresti, pe National Arena, acest lucur le-a fost interzis

 

CITESTE SI:

Romania- Ungaria, un “blat” de care nimeni nu stie! Dezvaluiri socante, nume importante sunt implicate!

Petre Cozma a refuzat sa mearga pe stadion la meciul Romania – Ungaria! “Ma doare sa vad…”

“Tiganii, tiganii”

Unguri suporteri

Nici de la aceasta partida nu au lipsit vestitele scandari ale maghiarilor legate de tigani. Astfel, ungurii au strigat de mai multe ori, cu trimitere directa catre romani: “Tiganii, tiganii!”
 

Citește și...