Unul dintre cei mai vechi clubberi din România a avut ghinion. Don ”Grivei” a plecat cu mâna goală, la 5 dimineaţa de la LOFT

Publicat: 15/03/2017 | 00:00

Don “Grivei” a ieşit la o distracţie de pomină în LOFT, plecând de acolo în zorii zilei, la cinci dimineaţa! Nu este însă vorba despre celebrul Sandu „Cocoşatul” care învârte cu talent micii în zona de nord a Capitalei (detalii AICI), ci despre George Damian, norocosul care s-a bucurat o noapte întreagă de farmecele Anei Mocanu, aşa cum vă povestea CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, AICI! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Spre deosebire de anul trecut, atunci când a dansat lasciv până dimineaţa cu fosta asistentă TV, acum „Grivei” a plecat… cu mâna goală! Deşi nu se înscrie în tiparul clasic de “crai de Dorobanţi”, George Damian profită din plin de averea pe care o deţine şi se bucură de viaţă aproape în fiecare noapte de 20 de ani, făcând turul cluburilor cele mai scumpe prin care se perindă lumea bună a Capitalei, aşa cum o demonstrează şi postările constante de pe contul lui de Facebook. Acolo se recomandă drept absolvent al “Şcolii de şmecheri” şi “manager la Prada”.

Farmecul şi „talentul” l-au transformat rapid într-un nelipsit client al LOFTului şi nu numai, iar în jurul lui roiesc deobicei multe femei frumoase, însă în imaginile CANCAN.ro norocul pare că l-a părăsit temporar. Don “Grivei” nu a plecat cu vreo nouă cucerire, chinuindu-se minute bune să găsească şi un taxi pentru a pleca spre casă, urmând cel mai probabil un mic… somn de frumuseţe, fiindcă nu-i o treabă uşoară nici cu viaţa de noapte, oricât de obişnuit ar fi el cu viaţa de VIP!

Citește și...