Vacanţă de coşmar pentru Ilinca Vandici. “Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci imenşi, mizerie, prostituţie…”

Publicat: 18/01/2018 | 19:57

Ilinca Vandici şi soţul ei, Andrei Neacşu, au fost într-o vacanţă în Thailanda, însă sejurul a fost de coşmar. Prezentatoarea TV s-a arătat extrem de dezamăgită de condiţiile pe care le-a găsit în Asia.

 

„M-am gândit să plecăm undeva unde e cald şi frumos. Am ales Thailanda. Vacanţa de vis! După un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo! A fost cea mai urâtă vacanţă în care am fost eu vreodată! În poze pare frumos. Am ales anumite locuri ca să facem poze şi părea frumos… Thailanda, multe insule, apă, palmieri, asta ne aşteptam să găsim acolo. Nimic! Plaje murdare, puţine, plecam cu barca în fiecare zi pe alte insule ca să găsim acel paradis feeric despre care auzeam.

Era ca în Eforie Nord, o mie nouă sute toamna. Mulţi indieni, mulţi! Era multă mizerie. Gândaci imenşi! M-a şocat şi nu am mai văzut niciodată în viaţa mea, sper nici să nu mai văd… Cum să zic… La fiecare colţ de stradă oferte de … prostituţie! Ce voiai, cum îţi doreai, nu mai conta. Unul lângă altul, trăgeau de oameni. Am fost şocată! Urât, aglomeraţie! Stăteai o zi în resort, două… Şi atât? Ce mai făceai? Nu sunt divă fiţoasă, vreau să cunosc culturi…”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și...