Văduva lui Șerban Georgescu, mesaj sfâșietor la 12 ani de la moartea compozitorului. El și Mădălina Manole le cântă împreună îngerilor

Publicat: 04/03/2019 | 20:50

Astăzi este o zi de doliu pentru familia regretatului compozitor Șerban Georgescu. Se împlinesc 12 ani de la moartea sa, iar văduva lui a scris un mesaj sfâșietor în memoria acestuia. Eniko Georgescu i-a dăruit artistului o fetiță, care își cunoaște tatăl doar din fotografii. El și Mădălina Manole, prima soție a lui Șerban Georgescu, le cântă împreună îngerilor, în ceruri.

Citește și: Costin Mărculescu, mesaj șocant: ”Voi pleca printre stele. Mădălina Manole a știut ce face și de ce o face…”

Văduva lui Șerban Georgescu, mesaj sfâșietor la 12 ani de la moartea compozitorului

Eniko Georgescu, soția îndurerată a compozitorului, a așternut pe o rețea de socializare câteva gânduri pe care le-a simțit astăzi… la împlinirea a 12 ani de la plecarea lui de pe această lume. Alături de o poză alb-negru cu Șerban Georgescu, văduva lui a pus un citat din Alexandre Dumas și a subliniat că veghează asupra familiei sale și că este în continuare un om iubit.

“«Cei pe care i-am iubit si pe care i-am pierdut nu mai sunt unde erau; dar ei sunt intotdeauna si pretutindeni acolo unde suntem noi.» – Alexandre Dumas

12 ani – Veghezi asupra noastră, Șerban Georgescu – Om Iubit –”, a scris Eniko Georgescu pe pagina ei oficială de Facebook. 

Citește și: Pentru ei, este cel mai trist Craciun! Ce ritual fac la cimitir Florin Salam, Eniko Georgescu, Anca Serea si Gabi Firea

Regretatul compozitor și Eniko Georgescu au o fiică împreună.  Alessia avea doar un an și câteva luni, atunci tatăl său s-a stins din viață în urma unui infarct. Șerban Georgescu a murit pe 4 martie 2007, pe când avea

Citește și: Madalina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan! Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada, vine cu noi dovezi. “Procuratura le-a ignorat!”

“Să îi fie Sufletul numai prin Lumina Bunului!!! ❤️Îmbrățișări! ?”, “Dumnezeu să îi vegheze somnul de veci acolo unde drepții se odihnesc!”, “Foarte iubit!❤️❤️❤️???????”, “Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace! sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani regretatului artist.

Șerban Georgescu, primul soț al Mădălinei Manole

Șerban Georgescu a fost primul soț al regretatei cântărețe Mădălina Manole. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și au divorțat ăn 2002. În cadrul interviului de mai jos, Mădălina Manole apare alături de primul ei partener de viață în timp ce vorbesc despre planurile de a deveni părinți pentru prima dată. Dorințele lor nu s-au împlinit.

 

Citește și...