Văduva „Regelui dezinfectanţilor” a pus sechestru pe averea moştenită de fiica vitregă şi…

Publicat: 14/01/2018 | 00:00

Războiul pentru avere în familia fostului patron al Hexi Pharma, mort în condiţii dubioase pe 22 mai 2016, a ajuns la cote nebănuite. Partenera de viaţă a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a câştigat o nouă rundă din lupta în justiţie cu fosta soţie a omului de afaceri şi cu copiii acestuia. În conflictul pentru avere, ”victimă” colaterală este chiar fiul Ulianei cu Dan Condrea! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă ultimele evoluţii ale situaţiei, inclusiv modul în care văduva "Regelui dezinfectanţilor" a pus sechestru pe averea moştenită de fiica vitregă. (VEZI ŞI: Fosta soţie a lui DAN CONDREA, detalii despre bătaia pe care a primit-o de la patronul Hexi Pharma: "M-a dat cu capul de beton o oră")

Uliana Ochinciuc, care era oricum moştenitoarea majoritară a imperiului Hexi Pharma, a reuşit să pună stăpânire aproape integral pe averea lui Condrea, inclusiv pe proprietăţile lăsate fostei soţii a milionarului şi copiilor săi. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au admis acţiunile Ulianei Ochinciuc îndreptate asupra fostei soţii a lui Dan Condrea, Magdalena Georgescu, a fiicei acestuia, Magdalena Condrea, dar şi a fiului Ulianei cu Dan Condrea, David!

Admite cererea formulată de reclamanta OCHINCIUC ULIANA în contradictoriu cu pârâţii CONDREA MAGDALENA-CAMELIA şi CONDREA DAVID. Înfiinţează sechestru judiciar asupra imobilului situat în Bucureşti, …, sectorul 3, înscris în cartea funciară nr. …-C1-U25 a municipiului Bucureşti, sectorul 3, nr. cadastral …-C1-U25, ce a aparţinut defunctului Condrea Dan-Alexandru. Încredinţează paza bunului reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemnează administrator-sechestru. Obligă pârâta Condrea Magdalena-Camelia la plata către reclamantă a sumei de 1.300,61 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în cinci zile de la pronunţare. În situaţia exercitării căii de atac, cererea de apel trebuie depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, se arată în decizia instanţei.

(CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Milionarul a murit în 2016, dar războiul pe avere continuă. Văduva cere sechestru pe moştenirea lăsată copiilor mogulului)

Cu alte cuvinte, în acest moment Uliana Ochinciuc controlează în totalitate averea deţinătorului companiei farmaceutice implicate în scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale! Mai mult decât atât, printr-o decizie anterioară a judecătorilor de la aceeaşi instanţă, Uliana Ochinciuc a pus stăpânire şi pe una din ultimele societăţi din grup, care nu îi reveniseră prin testamentul semnat de Dan Condrea. Admite cererea formulată de reclamanta OCHINCIUC ULIANA în contradictoriu cu pârâtii HEALTH SERVICES COMPANY SRL, CONDREA MAGDALENA CAMELIA şi CONDREA DAVID. Înfiinţează sechestru judiciar asupra unui număr de 100 părţi sociale reprezentând 90,90% din capitalul social al pârâtei HEALTH SERVICES COMPANY SRL, ce au aparţinut defunctului asociat Condrea Dan Alexandru. Încredinţează paza acestor părţi sociale reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemnează administrator-sechestru. Cu drept de apel în cinci zile de la pronunţare. În situaţia exercitării căii de atac, cererea de apel trebuie depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, au decis magistraţii.

(VEZI ŞI: Ce a apărut la locul unde a murit Dan Condrea! Mesaje oculte şi obiecte religioase aşezate pe copac)

În situaţia în care hotărârile judecătoreşti vor fi menţinute şi de instanţele de recurs, aceasta echivalează cu controlul absolut al Ulianei Ochinciuc asupra imperiului Hexi Pharma!

Cum a împărţit Dan Condrea averea Hexi Pharma

„Las fiicei mele Magdalena Condrea şi fiului meu David Condrea întreaga mea avere, în afară de cota legală care îi revine doamnei Uliana Ochinciuc”, a scris patronul Hexi Pharma în testament. Cu câteva zile înainte de misterioasa lui sinucidere, într-un accident de circulaţie, el şi-a modificat testamentul printr-un codicil. „Toate cotele mele de participare la capitalul social al următoarelor şapte societăţi cu răspundere limitată, cu toate drepturile şi obligaţiile decurgând din deţinerea acestor cote de participare, instituind-o pe doamna Ochinciuc Uliana legatar cu titlu universal, conform dispoziţiilor art. 1056 Cod civil“

Societăţile la care Uliana Ochinciuc va avea cotă-parte sunt: Hexi Farma SRL (70%); Hexi Med SRL (80%); Signum Service SRL (90%); Health Services Company SRL (90,9%); Ochmed SRL (10%); Hexi Pharma (93,75%); Medical Cleaning SRL (60%). (CITEŞTE ŞI: Descoperirea uimitoare din dosarele HEXI! ”Fantoma” lui CONDREA bântuie spitalele!)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...