Valentina Pelinel, primele declaraţii despre infidelităţile lui Borcea: ”Noi suntem…”

Publicat: 20/03/2017 | 17:59

Valentina Pelienel a vorbit în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, despre relaţia ei cu Cristi Borcea, după ce s-a zvonit că acesta s-ar iubi cu o brunetă cunoscut în lumea mondenă.

 

 

Valentina Pelinel nu pare deloc afectată de zvonurile potrivit cărora iubitul şi tatăl copilului ei, Cristi Borcea, ar avea o nouă amantă. Fotomodelul a spus că sunt foarte fericiţi şi că nu pleacă urechea la răutăţi. Aceasta a mărturisit că a făcut un pas în spate, rărind apariţiile mondene, pentru a se dedica în totalitate creşterii fiului ei.

”Suntem foarte bine. Nişte penibilităţi (n.r. zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi înşelat-o cu o brunetă). Noi suntem foarte fericiţi şi nu plecăm urechea la ce se scrie. Da, m-am retras din viaţa publică, aşa cum am spus că o voi face după ce voi naşte. Nu e normal aşa? Să am un timp pentru mine şi pentru Milan?!. Nu ne pregătim de botez, pentru că nu ştim când va fi”, a declarat Valentina Pelinel pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...