Categorii: CancanExclusivVideo

Vanghelie Junior s-a bătut în șampanii Armand de Brignac cu faimosul Dan Bilzerian!

Alexandru, fiul lui Marian Vanghelie, s-a bătut în șampanii Armand de Brignac cu faimosul Dan Bilzerian. (Promotiile zilei la monitoare) CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări uluitoare de la Mykonos, insula miliardarilor, cu băiatul ex-primarului de la Sectorul 5 al Capitalei.

Vanghelie Junior studiază la Suffolk University, în orașul american Boston. În prezent, se află într-o binemeritată vacanță. Nu în România, ci în Grecia. Într-un decor de vis. Unde doar “greii” își permit un sejur. Fiul fostului edil nu s-a dus singur, ci alături de cei mai buni prieteni. (Reduceri mari la jocuri PC)

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

Alături de care a făcut spectacol. La propriu! Alexandru și amicii săi au ales să se distreze în Bonbonniere, poate cel mai select local din Mykonos, care mai este cunoscută drept insula miliardarilor. În club, fiul lui Marian Vanghelie nu a avut “arici” la buzunar.

La un moment dat, Alexandru a comandat, fără să stea pe gânduri, mai multe sticle de șampanie Armand de Brignac. Care au venit la masa lui în uralele și aplauzele celor care l-au însoțit în vacanța luxoasă din Grecia. În club s-a aflat și Dan Bilzerian, unul dintre cei mai excentrici milionari din lume. (VEZI ȘI: Fiul lui MARIAN VANGHELIE şi fiica lui ADRIAN ENACHE, tandreţuri în miez de noapte!)

Dan Bilzerian are o avere de 150 de milioane de dolari, însă nu stă prea bine cu sănătatea. Până la vârsta de 32 de ani a avut trei infarcturi, din cauza stilului său de viață. Acest lucru nu îl împiedică, însă, să se distreze. S-a aflat, la rândul lui, la Bonbonniere. (VEZI ȘI: Marian Vanghelie, revenire spectaculoasă după problemele cu justiţia!)

Și, astfel, a ajuns Vanghelie Junior să se bată în șampanii cu cel care a făcut o avere din jocurile de poker. În concluzie, fiul fostului primar de la Sectorul 5 nu s-a făcut de râs, ba din contră! A demonstrat prestanță și a arătat tuturor că banii nu reprezintă o problemă pentru el. Filmările sunt fabuloase, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

Vanghelie Junior, obișnuit cu luxul!

După ce a terminat Colegiul Sedbergh din Anglia, Vanghelie Jr. s-a dus și mai departe de casă, pentru studiile universitare. În Massachusetts, mai exact, la Suffolk University din Boston. Pentru a-l ține la această instituție, fostul primar trebuie să scoată din buzunar, anual, cel puțin 50.000 de dolari, numai pentru a acoperi taxele de studiu. Și asta nu e tot! (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUA ”NORĂ” A LUI MARIAN VANGHELIE!)

Tânărul nu stă în campus, cu toți ceilalți studenți, ci într-un apartament închiriat de tatăl său într-un complex rezidențial din centrul Bostonului. Piscină interioară, cafenea pe terasă, parcare și mobilier luxos și modern sunt doar câteva dintre privilegiile oferite de proprietarii complexului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
Scarlat Razvan