IMAGINI EXCLUSIVE. Marian Vanghelie, revenire spectaculoasă după problemele cu justiţia! Masă frumoasă la LOFT cu…

Publicat: 15/08/2017 | 00:00

Marian Vanghelie a avut un an 2015 dezastruos din punctul de vedere al carierei politice. După ce a fost arestat într-un dosar de corupţie, problemele s-au ţinut scai de Marian Vanghelie, care şi-a pierdut mai întâi temporar fotoliul de primar al Sectorului 5, fiind suspendat, apoi definitiv un an mai târziu, când a fost învins în alegeri. El deţinea funcţia de edil al sectorului 5 încă din anul 2000.

Ei bine, după problemele din ultimii ani, fostul edil al Sectorului 5 pare să-şi fi revenit spectaculos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe Marian Vanghelie şi soţia lui, Oana Mizil, petrecând cu vin roşu la LOFT Mamaia. Ieşirea celor doi în compania mai multor prieteni pare să fi avut şi o semnificaţie festivă, pentru a celebra aniversarea Oanei Mizil, care pe 11 august a împlinit 42 de ani. Marian Vanghelie a fost foarte binedispus, râzând cu poftă în compania prietenilor şi a soţiei sale. (CITEŞTE ŞI: Fabulos! Soacra lui Vanghelie, executată silit din cauza… ”Goagăl”)

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au anunţat că sunt împreună la începutul anului 2012. Colegi de partid, fiecare mai fusese căsătorit o dată până să decidă să îşi refacă viaţa împreună. În 2015, la vârsta de 40 de ani, Oana Mizil a dat naştere unei fetiţe, Maria. Marian Vanghelie era, astfel, tată pentru a doua oară, el mai având un băiat, Alexandru, din căsnicia anterioară, pe care fostul primar al Sectorului 5 a avut-o cu Charlotte.

Oana Mizil a confirmat, recent, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că ea şi Marian Vanghelie sunt hotărâţi să devină din nou părinţi. „Da, este adevărat. Lucrăm cu intensitate să rămân însărcinată. Ne dorim încă un copil şi sperăm ca asta să se întâmple cât mai curând”, declara Oana Mizil în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Oana Mizil a dezvăluit cât de mult a luptat pentru a deveni mamă. Am avut-o pe Maria prin foarte multă rugă. Am avut un acatist, de la un preot, un acatist foarte greu: cam cinci ore pe zi de rugăciune, în genunchi, 40 de zile fără întrerupere. În septembrie am făcut acatistul, în decembrie am rămas gravidă, după 14 ani de încercări, opt fertilizări in vitro, sarcini pierdute. Cu Maria nu am avut nimic, am făcut şi sport fără probleme, declara iubita lui Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au avut amândoi, în ultimii ani, probleme cu justiţia. În timp ce Marian Vanghelie a fost arestat preventiv în 2015, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, Oana Mizil a primit în octombrie 2016 o condamnare definitivă la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. (CITEŞTE ŞI: Poveste de pomină cu doamna Vanghelie. Situaţie jenantă pentru fosta deputată! Instanţa a obligat-o să…)

 

Citește și...