Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a intrat în istorie cu modul inconfundabil în care a pronunţat numele motorului de căutare Google, la o întâlnire cu jurnaliştii. Iată că ”Goagăl-ul” lui Vanghelie, devenit epic de câţiva ani încoace, nu vrea şi pace să iasă din familia fostului politician. Culmea, chiar soacra acestuia a avut de suferit din cauza lui ”Goagăl”! (CITEŞTE ŞI: Oana Mizil a făcut anunţul în premieră pentru CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, Marian Vanghelie se pregăteşte să fie tată pentru a treia oară!

Mai exact, Lidia Niculescu Mizil a căutat pe ”Goagăl” şi n-a plătit, astfel că s-a trezit somată de compania de internet să achite facturile. Soacra lui Vanghelie n-a vrut şi pace să-şi îndeplinească obligaţiile, astfel că firma de internet i-a întrerupt contractul şi a acţionat-o în judecată pentru a obţine plata sumelor restante. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au pronunţat o decizie de executare silită a soacrei lui Vanghelie, pe baza unei sentinţe civile din anul 2016.

(CITEŞTE ŞI: Poveste de pomină cu doamna Vanghelie. Situaţie jenantă pentru fosta deputată! Instanţa a obligat-o să…)

Soacra lui Vanghelie, Lidia Niculescu Mizil, s-a judecat pentru...”Goagăl”
Soacra lui Vanghelie, Lidia Niculescu Mizil, s-a judecat pentru...”Goagăl”

Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând în Sentinţa Civilă nr. 19700/2016, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul nr. 41344/299/2016, în toate modalităţile de executare, până la concurenţa sumei înscrise în titlul executoriu menţionat, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, se arată în minuta magistraţilor.

(CITEŞTE ŞI: Mărturii surprinzătoare în scandalul cu bona filipineză a soţilor Vanghelie)

Revenind însă la... Goagăl, varianta ”specială” a Google, devenită celebră după Marian Vanghelie, a făcut înconjurul internetului tot... pe "Goagăl" în iunie 2009. Pe atunci preşedinte al PSD Bucureşti, Vanghelie a spus într-o declaraţie de presă că s-a apucat să caute online date despre istoricul antic Herodot. În faţa camerelor de luat vederi, Vanghelie a avut însă ceva probleme în a pronunţa cuvântul Google, care i-a ieşit, pe rând, "Gogăl", "Goagăl" şi "Gagăl". Abia a patra oară, şeful PSD Bucureşti a tras lozul câştigător. Ca să arate că n-a muncit în zadar, le-a spus ziariştilor că a reţinut şi perioada în care a trăit părintele istoriei: 484–425, înainte de Hristos.

Citeste despre:soacra vanghelie, lidia niculescu mizil. marian vanghelie, vanghelie goagal, vanghelie gramatica, vanghelie socra, lidia niculescu mizil, vanghelie executare silita


Share On Facebook