Avem primele imagini cu noua ”noră” a lui Marian Vanghelie!

Publicat: 28/03/2018 | 12:20

Deși studiază la Suffolk University, în orașul american Boston, Alexandru, fiul lui Marian Vanghelie, a stat, în ultima vreme, mai mult pe acasă, în România. (VEZI ȘI: Fiul lui MARIAN VANGHELIE şi fiica lui ADRIAN ENACHE, tandreţuri în miez de noapte!)

Și dacă tot petrece un timp pe plaiurile mioritice, de ce ar sta singur? CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată primele imagini cu “nora“ fostului primar al Sectorului 5 din Capitală.

Alexandru și iubita lui au fost filmați, în timp ce se plimbau într-un mall din Capitală. Compania lui Alexandru părea să îi fie pe plac fetei. Potrivit imaginilor, băiatul lui Vanghelie și focoasa blondă par să fie la început de relație.

Pe lângă faptul că nu se țineau de mână, la un moment dat, când Alexandru a încercat să se apropie mai mult de ea, într-un gest de tandrețe, tânăra s-a retras ușor, semn că era puțin stânjenită de intenția iubitului ei.

Băiatul a înțeles și nu a forțat nota, s-a tot perindat în jurul ei, iar după câteva minute bune, în care blondina părea indecisă, ce să facă și unde să meargă, cei doi au discutat și au reușit să ajungă la un numitor comun. (VEZI ȘI: Marian Vanghelie, revenire spectaculoasă după problemele cu justiţia!)

Locuiește într-un apartament luxos din Boston

După ce a terminat Colegiul Sedbergh din Anglia, Vanghelie Jr. s-a dus și mai departe de casă, pentru studiile universitare. În Massachusetts, mai exact, la Suffolk University din Boston. Pentru a-l ține la această instituție, fostul primar trebuie să scoată din buzunar, anual, cel puțin 50.000 de dolari, numai pentru a acoperi taxele de studiu. Și asta nu e tot!

Tânărul nu  să stă în campus, cu toți ceilalți studenți, ci într-un apartament închiriat de tatăl său într-un complex rezidențial din centrul Bostonului. Piscină interioară, cafenea pe terasă, parcare și mobilier luxos și modern sunt doar câteva dintre privilegiile oferite de proprietarii complexului. (VEZI AICI IMAGINILE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...