Vara trecută s-a retras de la pupitrul ştirilor! Apariţie fresh pentru fosta antenistă

Publicat: 28/01/2017 | 19:21

Geanina Ilieş s-a retras de la pupitrul ştirilor din vara anului trecut şi deşi nu mai apare pe micul ecran, vedeta arată la fel de bine şi se prezintă cu aceeaşi siluetă de invidiat, de nici nu ai spune că e mămică.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată cele mai recente imagini cu fosta antenistă. Cu o apariţie fresh, vedeta atrage toate privirile pe străzile Capitalei. Toate această strălucire se datorează iubitului ei, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de patru ani, dar şi fiului ei, Patrick, de care este tare mândră.

Deşi nu mai apare pe micul ecran, Geanina arată la fel de bine.
Deşi nu mai apare pe micul ecran, Geanina arată la fel de bine.

Vedeta se întreţine cu foarte multă mişcare, dar şi cu o alimetaţie sănătoasă. ,,Fac foarte mult sport, evit grăsimile, am o alimentaţie cât de cât sănătoasă şi, în primul rând mănânc foarte bine dimineaţa pentru că nu ştii când mai ai timp să mănânci pe parcursul zilei, când munceşti şi eşti la birou sau alergi de dimineaţa până seara. Iar seara nu mănânc foarte târziu. Avem o oră exact când ne strângem toţi la masă şi cam asta e. dar…mănânc ciocolată’’, declara vedeta urmă cu câteva luni.

Şi-a dat demisia de la pupitrul „Observatorului”

După şase ani la Antena 1, ştirista Geanina Ilieş a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, unde a scris şi că se va distaţa pentru o perioadă de lumea televiziunii. Motivele brunetei sunt faptul că vrea să-şi pună copilul de 10 ani pe primul plan şi că vrea să-i dedice fiului său weekend-urile, dar şi proiectele personale sunt un alt aspect pentru care are nevoie de mai multă vreme.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă„, a scris vedeta.

Citește și...