Vecinii au sunat rapid la Poliţie, după ce au văzut un bărbat izbit de un copac în urma unui accident de maşină. Scenele desprinse din filmele de groază aveau însă un alt adevăr în spate

Publicat: 25/10/2017 | 13:40

O familie din oraşul american New Jersey a fost rapid interogată de către Poliţie, după ce vecinii au cerut disperaţi ajutorul oamenilor legii. Mai mult, toată lumea a decis să ia măsuri pentru că au asistat la scene de groază, chiar în cartierul în care locuiau.

Toţi vecinii au rămas şocaţi când au văzut că în curtea lui Kevin şi a lui Krysten Negrotto, de 27 de ani, există o persoană rămasă captivă, ca în urma unui accident rutier. Mai mult, peste tot pe maşina lor Toyota Supra era sânge şi autoturismul părea distrus, ca şi când s-ar fi izbit de pomul din faţa casei lor.

Totuşi, când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au cerut explicaţii, dar nu prea le-a venit să creadă când oamenii le-au zis adevărul. Totul nu era decât o „scenetă” pusă la cale drept decoraţiune de Halloween. De asemenea, bărbatul „ucis” cu ajutorul maşinii era un manechin cu rol de zombie. Însă, se pare că totul le-a ieşit mult prea realistic tinerilor din Waretown, iar în mod suprinzător, poliţiştii i-au încurajat să păstreze decoraţiunile, spre groaza vecinilor.

„Poliţia ne-a spus că un vecin a sunat şi s-a plâns de toate acestea. Dar copiii din zonă adoră sceneta, vin zilnic să o vadă. Chiar şi fiul nostru s-a distrat când am pus totul la cale”, a povestit Krysten Negrotto, potrivit insideedition.com.

 

Citește și...