Vecinul Cristinei Stamate, detalii de ultimă oră: ”Rareori o vedeam şi …”

Publicat: 27/11/2017 | 20:35
Vecinul Cristinei Stamate, detalii de ultimă oră: ”Rareori o vedeam şi …”

Vecinul Cristinei Stamate a povestit, la Acces Direct, cum s-a comportat artista în ultima perioadă. El a mai spus că toţi locatarii din imobil o iubeau şi o preţuiau. 

„În primul rând, am rămas consternat de vestea încetării din viaţă. O ştiu de multă vreme, o doamnă distinsă, amabilă, prietenoasă, hotărâtă în tot ceea ce făcea. Mereu am avut doar cuvinte de laudă la adresa dânsei. Ambulanţa a venit joi, am văzut-o pe la 11.30 când treceam strada, în faţa blocului. Nu am ştiut despre ce este vorba, ulterior am aflat.

Nu ştiu dacă a forţat cineva uşa, ştiu că avea o doamnă care se ocupa de întreţinerea dânsei, nu ştiu detalii despre relaţia de familie, dar a fost iubită şi apreciată de toţi locatarii.

Nu cunosc dacă era vizitată des cineva, în ultimii doi ani a dispărut din activitatea zilnică, rareori o vedeam şi avea o stare precară a sănătăţii”, a spus vecinul Cristinei Stamate.

A făcut stop cardio-respirator

Cristina Stamate era internată de joi la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În momentul spializării, Cristina Stamate avea tensiune mare şi a fost găsită deshidratată. Luni dimineaţă, actriţa Cristina Stamate a încetat din viaţă, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. 

Citește și...