Vedeta Antenei este atentă cu bugetul familiei! Simona Gherghe a ”vânat” chilipiruri înainte de Sfântul Nicolae!

Publicat: 06/12/2017 | 00:00

Simona Gherghe se bucură din plin de fetiţa ei, care a venit pe lume în urmă cu mai bine de şase luni. Atât vedeta, cât şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, au parte de momente unice alături de micuţa Ana Georgia, care le înseninează fiecare zi din viaţă. (CITEŞTE ŞI: Vedeta TV i-a chemat de urgenţă de la Iaşi... Super-imagini cu părinţii Simonei Gherghe & nepoţica)

În acelaşi timp, Simona Gherghe este foarte atentă cu bugetul familiei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe blondină, în timp ce “vâna“ chilipiruri, chiar înainte de Sfântul Nicolae, în mall.

Prezentatoarea a ajuns în complexul comercial  însoţită de soţul ei, însă acesta nu a rezistat prea mult timp şi a decis să-şi lase soţia singură, să îşi facă cumpărăturile în voie. (VEZI ŞI: În ce ipostaze s-a filmat Simona Gherghe cu soţul ei, după ce a spus că vrea al doilea copil! Imaginile i-au surprins pe toţi)

Pentru că e primul an când petrece sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Simona a dedicat ceva timp pentru a-i alege cadoul de Moş Nicolae. După ce a vizitat câteva magazine, s-a oprit la unul cu jucării, s-a uitat la mai multe articole şi, probabil gândindu-se că deja are destule, a preferat să-i ia câteva hăinuţe, mai ales că a început perioada reducerilor. Ajutată de o vânzătoare, Simona a reuşit, într-un sfârşit, să se decidă şi s-a arătat mulţumită de alegerile făcute.

A devenit mămică la sfârşitul lunii mai

Vedeta a mărturisit că a avut parte de o naştere uşoară şi că s-ar încumeta să rămână din nou însărcinată şi să mai aibă un băieţel. ”Legat de un alt copil, acum nu ştiu ce să zic​, să ştii că am prins curaj. Un băiat, nu ne-am supăra, dar gemeni ar fi prea mult”, a spus Simona Gherghe.

Vedeta a mărturisit că, deşi are 40 de ani, îşi mai doreşte un copil, dar este mult prea devreme, deoarece, medical, încă nu are voie să rămână însărcinată. Mi-e dor de televiziune şi mă voi întoarce când voi considera eu. Cred că e o perioadă atât de frumoasă, încât nu ştiu dacă o mai prind. Ne gândim şi la al doilea copil, chiar dacă am 40 de ani. Deocamdată mai stăm, că medical nu am voie, a declarat Simona Gherghe. (VEZI AICI mai multe detalii)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...