Vedete care au fost adoptate. Nici prin cap nu îţi trece cine este pe listă

Publicat: 26/07/2017 | 17:04

Au ajuns celebri la nivel mondial, dar puţină lume ştie că vieţile lor nu au fost perfecte de la bun început. Unii dintre ei, de pildă, nici măcar nu au crescut alături de părinţii naturali. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă o listă de 10 vedete mondiale care au fost adoptate.

1. BILL CLINTON

Al 42-lea preşedinte american s-a născut în 19 august 1946, în familia unui comis voiajor, William Jefferson Blythe Jr. Tatăl său a murit într-un accident de maşină, cu trei luni înainte ca viitorul preşedinte american să vadă lumina zilei. Mama sa l-a lăsat în grija părinţilor ei, aşa că Bill a fost crescut de bunici. La vârsta de 15 ani, a luat numele tatălui său vitreg.

2. ERIC CLAPTON a fost adoptat de bunici

Eric Patrick Clapton s-a născut pe 30 martie 1945 în casa bunicilor săi, în Anglia. Mama lui, Patricia Molly Clapton avea pe atunci 16 ani în timp ce tatăl său, Edward Walter Fryer, era un soldat canadian care, de altfel, s-a întors la soţia lui, peste Ocean, înainte ca Eric să se nască. Cei care l-au crescut au fost bunicii lui, iar Eric a crezut, în copilărie, că mama îi era, de fapt, soră.

3. INGRID BERGMAN

Mama actriţei Ingrid Bergman a murit când ea avea trei ani, iar tatăl ei s-a stins când viitoarea vedetă împlinise 13. După pierderea părinţilor a stat la o mătuşa timp de şase luni, până când aceasta a murit din cauza unei boli de inimă. A fost crescută de o altă mătuşă, alaturi de cei cinci copii ai săi.

4. JAMIE FOXX

Pe numele său adevărat Eric Marlon Bishop, actorul s-a născut la 13 decembrie 1967, la Terrell, Texas. După divorţul părinţilor, Foxx a fost adoptat de bunicii materni, pe când avea mai puţin de un an.

5. JOHN LENNON a fost adoptat de o mătuşă

John Winston Lennon, botezat astfel după numele premierului Winston Churchill, s-a născut în 9 octombrie 1940. După ce părinţii lui s-au despărţit, viitorul Beatles a trăit alături de mătuşa şi unchiul său, Mimi şi George Smith, care nu aveau copii.

6. MARILYN MONROE

Norma Jean Mortenson (numele real al lui Marilyn) a fost adoptată după ce mama ei biologică a fost internată într-o clinică de boli mentale. Marilyn a trăit în orfelinat şi în diverse familii de asistenţi maternali până când a fost adoptată de Albert şi Ida Bolender.

7. NELSON MANDELA

Când Mandela avea nouă ani, tatăl său a murit subit. După o scurtă perioadă de doliu, mama lui l-a dus pe Nelson la palatul din Mqhekezweni, unde l-a încredinţat tutelei lui Jongintaba Dalindyebo, regentul tribului Thembu şi rudă a sa. Nu avea să îşi vadă mama pentru mult timp, însă a fost tratat de Jongintaba şi soţia lui Noengland ca propriul lor copil, fiind crescut alături de fiul lor Justice şi de fiica Nomafu.

8. PRISCILLA PRESLEY

Actriţa Priscilla Presley s-a născut la 24 mai 1945, în Brooklyn, New York. Tatăl său, pilotul de marină James Wagner, a murit într-un accident de avion la numai câteva luni de la naşterea ei. Mama Priscillei, de profesie fotomodel, s-a recăsătorit în 1948, cu un ofiţer de aviaţie, Paul Beaulieu, din Quebec, Canada, care a adoptat-o pe viitoarea vedetă.

9. RAY LIOTTA a fost adoptat la vârsta de şase luni

Celebrul actor s-a născut în Newark, New Jersey şi a fost adoptat la vârsta de şase luni de Mary şi Alfred Liotta, care aveau rădăcini scoţiene şi italiene. Liotta şi-a redescoperit mama naturală în anii 2000 şi a aflat că ea ar avea sânge scoţian.

10. STEVE JOBS

Viitorul magnat s-a născut în San Francisco, California, într-un cuplu necăsătorit, format din  sirianul Abdulfattah „John” Jandali şi americanca Joanne Simpson. Cei doi l-au dat spre adopţie, deşi, mai târziu, s-au căsătorit şi au mai avut un copil biologic pe care l-au crescut: Mona Simpson. A fost adoptat de cuplul Paul şi Clara Jobs, ei botezându-l Steven Paul.

Citește și...