Veste proastă pentru toti soldaţii din bazele militare americane! Ce decizie drastică s-a luat

Publicat: 01/08/2013 | 15:31
Veste proastă pentru toti soldaţii din bazele militare americane! Ce decizie drastică s-a luat

Revistele pentru adulţi, precum Playboy şi Penthouse, nu vor mai fi vândute în bazele armatei şi aviaţiei americane, din cauză că ele nu îşi găsesc cumpărători în aceste unităţi militare.

„Comparativ cu alte publicaţii, vânzările titlurilor pentru aduţi (în reţeaua Army and Air Force Exchange Service) au scăzut cu 86% faţă de 1998”, a declarat purtătorul de cuvânt al Army, Antwan C. Williams. El a precizat că, la fel ca în cazul civililor, a crescut interesul personalului din unităţile militare americane pentru dispozitivele digitale, pentru a putea accesa conţinut virtual, fapt care a determinat o scădere a cererii pentru ziarele şi revistele tipărite.

Astfel, rafturile eliberate în magazinele din reţeaua Army and Air Force Exchange Service vor fi ocupate de echipamente electronice şi aparatură care permite accesarea conţinutului digital, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

Potrivit propriului site, Army and Air Force Exchange Service este al 43-lea cel mai mare retailer din SUA, cu vânzări anuale de 9,2 miliarde de dolari.

Printre revistele pentru adulţi care nu vor mai fi disponibile în aceste baze militare se numără Playboy, Penthouse, American Curves şi Tattoo. Şi alte publicaţii, precum The Saturday Evening Post şi SpongeBob Comics, vor fi eliminate din această reţea de distribuţie.

Banner

Ionut Chiperi

Citește și...