Veste tristă despre Michael Schumacher! Anunţul făcut de familia multiplului campion de Formula 1

Publicat: 17/09/2017 | 13:39

După ce apăruseră zvonuri că Michael Schumacher s-a ridicat din pat, familia a infirmat, prin avocatul ei, aceste zvonuri, anunţând că fostul pilot de Formula 1 este în comă, informează RTV.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască. 

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, e dureros ce se întâmplă acolo…”, a declarat un membru al familiei fostului pilot F1.

În ciuda zvonurilor că „Schumi” s-a ridicat din pat, publicaţia spaniolă ”Las 2 Orillas” publica, recent, detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului star din Formula 1. Ibericii susţineau că Schumacher cântăreşte în prezent doar 45 kg şi măsoară doar 1,60 metri, cu 14 cm mai puţin decât măsura în mod obişnuit. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Schumacher nu poate vorbi şi respiră artificial doar datorită celor 15 specialişti care îl asistă zi şi noapte în vila familiei din Gland, din apropierea Lacului Geneva din Elveţia.

 

Citește și...