Veste tristă în showbiz! O celebră cântăreaţă a pierdut lupta cu cancerul! Vedeta s-a stins din viaţă marţi dimineaţă

Publicat: 24/01/2018 | 09:42

O celebră cântăreaţă s-a stins din viaţă marţi dimineaţă, după ce s-a luptat cu cancerul. Potrivit declaraţiilor mamei sale, vedeta de 52 de ani a murit în jur de ora patru dimineaţa, iar alături i-a fost soţul ei, compozitorul Chuck Cannon, dar şi cei trei copii ai ei.

Lari White a fost diagnosticată în septembrie cu cancer peritoneal avansat, o formă rară de cancer care se dezvoltă în stratul subţire de ţesut căptuşit al abdomenului. În noiembrie, cântăreaţa le spunea studenţilor ei despre diagnosticul primit, complicaţiile pe care le-a avut, în urma cărora a fost nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă. „A fost bucuria mea să împărtăşesc câteva tehnici vocale pe care le folosesc şi sper că veţi continua cu călătoria voastră pentru a deveni cântăreţi mai buni„, le-a spus ea studenţilor ei.

Vineri, mama lui White a postat pe site-ul Web Caring că fiica ei a fost mutată la un azil: „Noaptea trecută, Lari a fost internată într-o minunată instituţie de la Hospice din Nashville, unde are parte de toată îngrijirea de care are nevoie pentru a fi confortabilă şi liniştită. Este înconjurată de o familie iubitoare … Chuck, copiii, sora şi fratele ei, nepotul şi surorile, mama şi tatăl „.

 

Citește și...