Veste tristă pentru Simona Halep! Este coșmarul oricărei femei

Autor: A.N.
Publicat: 24/03/2020 | 10:50

Veste tristă pentru Simona Halep. În plină epidemie de coronavirus, sportiva nu va mai ajunge anul acesta în fața altarului alături de Toni Iuruc.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de soție de Toni Iuruc, afaceristul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de câteva luni. La 28 de ani, tenismena este pregătită să își întemeieze o familie alături de bărbatul cu origini machidonești care are 40 de ani.

Cei doi aveau de gând să ajungă anul acesta în fața altarului. Însă… planurile lor au fost date peste cap. Din cauza epidemiei de coronavirus din România, dar și a măsurilor drastice luate de autorități, nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost amânată. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT TONI IURUC, TIMP DE CÂTEVA ORE, DUPĂ CE A “SCĂPAT” DE SIMONA HALEP. S-A ÎNTÂLNIT CU PRIETENII ȘI…)

Cel mai probabil, evenimentul va avea loc după ce se vor liniști apele în România și lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

Simona Halep, donații pentru spitale

De-a lungul timpului, Simona Halep a fost implicată în multe campanii. Iată că și în vremurile de criză, în plină pandemie și agitație globală, sportiva  a decis să ajute, cu o sumă importantă de bani, spitalele din România care se ocupă de pacienții infectați cu noul Covid-19. (VEZI ȘI: TONI IURUC A ANTRENAT-O PE SIMONA HALEP, ÎNAINTE DE MECIUL CU JENNIFER BRADY!)

„Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general.

Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta”, a precizat Halep într-o postare pe video pe Facebook.

Citește și...