Veşti proaste pentru SIMONA GHERGHE. A pierdut un proces cu un medic care a acuzat-o că i-a lezat imaginea

Publicat: 06/07/2017 | 11:08

Poaspăta mămică Simona Gherghe a trăit momente de bucurie când a venit pe lume fiica sa, dar se pare că fericirea i-a fost umbrită de curând de faptul că a pierdut un proces.

Respectivul proces i-a fost intentat femeii de televiziune de către un medic bârlădean care a acuzat-o pe aceasta că i-ar fi lezat imaginea, în cadrul uneia dintre ediţiile show-ului prezentat de către blondă. Totul s-ar fi petrecut în emisiunea din 22 octombrie 2014, atunci când în platou a fost prezentă Cătălina Gâncianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul din Bârlad Gabriel Simiciuc de faptul că i-ar fi îmbolnăvit fiul.

Acum, după o primă sentinţă a Tribunalului din Vaslui, Simona Gherghe trebuie să plătească despăgubiri de două mii de euro.

„Obligă pârâta Gîncianu Cătălina la plata către reclamantul Simiciuc Gabi a sumei de 2000 euro, reprezentând despăgubiri civile, daune morale. Obligă pârâta Săndulescu Mirela-Simona în solidar cu partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA a sumei de 2000 euro, reprezentând despăgubiri civile, daune morale (…) Obligă partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA să difuzeze, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a dreptului la replică al reclamantului. Obligă pârâţii Gîncianu Cătălina, Săndulescu Mirela-Simona şi partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA la plata către reclamant a sumei de 2750 lei, cheltuieli de judecată la prima judecată în fond şi apel, reprezentând onorariu de avocat şi taxă de timbru. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Tribunalul Vaslui. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 4 iulie 2017“, se arată pe portalul instanţei de judecată. Totodată, Simona Gherghe poate ataca decizia cu un apel într-un termen de 30 de zile.