Acasă » Vedete » Vezi AICI momentele geniale de la ”Românii au Talent” !

Vezi AICI momentele geniale de la ”Românii au Talent” !

De: Cancan 28/04/2017 | 20:30
Vezi AICI momentele geniale de la ”Românii au Talent” !
Românii au Talent, prima semifinală LIVE a sezonului cu numărul şapte!

În această seară, telespectatorii pot urmări prima semifinală live a sezonului cu numărul şapte Românii au Talent. Cei zece semifinalişti se vor lupta pentru voturile publicului, sperând să ajungă în marea finală şi să câştige premiul mult dorit! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă un LIVE TEXT de excepţie, cu cele mai interesante momente de la Românii au Talent!

UPDATE 12.04 Merg mai departe Florin Nae şi Fang Shuang. Ei vor apărea din nou în marea finală din 2 iunie.

UPDATE 23:55 Primul concurent care intra la decizia juriului este Alexandru Oltean. Al doilea concurent care intră, tot la decizia juriului este Florin Nae. Andra a recunoscut că este o decizie dificilă: „Sunt printre preferaţii mei amândoi, dar trebuie să fiu corectă şi să spun pe cine am votat. Votul meu a fost pentru Florin Nae” MIhaela Rădulescu l-a votat pe Alexandru Oltean.

Florin Călinescu l-a votat pe Florin Nae, motivând că un asemenea talent ”apare la 10-15-20 de ani”. Andi Moisescu l-a votat tot pe Florin Nae.

UPDATE 23:50 Primul concurent votat de public este chinezul Fang Shuang, care a cântat ireproşabil o arie de operă.

UPDATE 23.40 A început votul publicului pentru semifinalişti dar până atunci…juriul l-a propus pe Alexandru Oltean, care va fi inclus în cursa pentru Premiul de Originalitate!

UPDATE 22:45 ”Ai dreptate, n-am depistat nici o urmă de legătură cu sexul. Ce faci tu are legătură cu veridicitatea aritmeticii, să mă ia dracu că mă pierd ca un matematician de 99 de ani… Am aflat în această seară că Pi are un final fericit.(…) Paranteză mare, paranteză mică şi ajungem din nou la Pi” a spus Florin Călinescu, după prestaţia pe scenă a concurentei din imagine, Antonina Goloseev, extrem de sexy într-o costumaţie foarte mulată

 


Romanii au talent 2017 – Semifinala 1: Antonina Goloseev – Dans Strip Plastica pe romaniiautalent.protv.ro

UPDATE 22.00 Nicoleta Tudorache a făcut o combinaţie între ţambal şi alte instrumente, alături de băieţii de la Senzor, trupa pe butoaie. Andra i-a sugerat o coloborarea cu show-ul ”Vocea României”! ”Eu sigur m-as duce la concertul Nicoletei” a spus Andra. ”Contrastele astea atrag şi public tânăr” a apreciat Mihaela Rădulescu.

UPDATE 9.24. Tatiana Kundik a lăsat toata sala cu gura…căscată, aviz domnilor cu probleme cardiace! A dansat provocator într-o costumaţie bine aleasă, unduindu-se…pe sârmă! A jucat perfect rolul gospodinei care întinde rufele la uscat!


Romanii au talent 2016 – Semifinala 1: Tatiana Kundik – Acrobatie pe sarma pe romaniiautalent.protv.ro

 

UPDATE 20:40  Marius Mihăilă a stârnit ropote de aplauze despre adevărurile sociale cântate în versuri, pe o piesă de hip-hop care a prins bine la public.


Romanii au talent 2016 – Semifinala 1: Marius Mihaila – Interpreteaza o piesa hip-hop pe romaniiautalent.protv.ro

Primii semifinalişti care vor evolua live, încercând să ajungă la premiul de 120.000 de euro, sunt: Fang Shuang, Florin Suciu-Buh, Tatiana Kundik, Nicoleta Tudorache, Marius Mihăilă, Kicsi Csongor şi Antonella Terrazas, Alexandru Oltean, Florin Nae, Antonina Goloseev şi Ansamblul Kozaciok.

Fang Shuang studiază muzica de la 5 ani, atunci când a început să ia lecţii de pian, pe care le-a continuat până la 12 ani. O perioadă a făcut pauză, iar de la 16 ani, după ce i s-a schimbat vocea, a început cursurile de canto clasic. Chiar dacă România nu a fost iniţial alegerea lui, a venit aici împreună cu părinţii şi în urmă cu 11 ani a intrat la Conservator, fiind fericit de această alegere. Despre participarea la Românii au talent, Fang spune: ”îmi doresc ca lumea să afle că stilul canto clasic nu înseamnă doar a cânta operă, e mult mai mult de atât”.

Florin Suciu-Buh şi-a descoperit talentul după terminarea facultăţii de teatru din Cluj, atunci când, pentru a putea avea un trai decent, a fost nevoit să facă ceva original, ceva ce nu exista încă în România: magie şi ventrilocie. A fost nevoit să înveţe multe pentru a putea să îşi construiască un spectacol complex: desen, grafică, animaţie 2D, sculptură, tâmplărie. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să arăt lumii întregi ce pot să fac. Vreau să văd dacă acest gen de spectacol ar prinde la un public mai larg. Familia este alături de mine atât timp cât o să prezint ceva de calitate”, spune Florin.

Tatiana Kundik face acrobaţii pe sfoară, iar acest lucru reprezintă profesia ei, stilul ei de viaţă şi modul în care gândeşte. Concurenta călătoreşte în diverse ţări şi participă la multe spectacole de circ sau cabaret. La început a fost autodidactă, dar după ceva timp a început cursurile la Colegiul de circ din Kiev. Admira artiştii de burlesque, de cabaret, dansatorii şi acrobaţii. ”Vreau să le arăt românilor talentul meu. Ceea ce fac eu este un gen foarte vechi de circ, în stil cabaret, dar cu elemente noi. Dacă voi câştiga Românii au talent, vreau să fac un show de circ într-un gen nou: în stil erotico-romantic”, a spus Tatiana.

Tatăl Nicoletei Tudorache a cântat la ţambal, acest instrument existând dintotdeauna la ea în casă. Concurenta provine dintr-o familie de muzicieni: ea cânta la ţambal de la 9 ani, soţul ei cânta la orgă, iar fiica ei este violonistă. De la tătăl ei a moştenit acest talent, iar familia este alături de ea în tot ceea ce face. ”Participarea mea la Românii au Talent reprezintă o provocare, dar mai ales o promovare a mea. Toţi apropiaţii mă susţin şi mă bucură acest lucru”, spune Nicoleta.

Marius Mihăilă îşi doreşte să-şi ajute bunicii, aşa cum au făcut-o şi ei pentru el, şi ar vrea să-şi schimbe viaţa, să lucreze, cel mai mare vis al său fiind acela de a avea o casă de producţie, să poată face ceea ce-i place şi să nu depindă de nimeni. Marius a descoperit muzica atunci când era copil, ca remediu la problemele pe care le avea. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să dovedesc lumii că există speranţă dincolo de suferinţă, că există curaj dincolo de frică. Vreau să dovedesc lumii şi celor care mă ascultă că am avut o tărie de luptător în mine şi nu am de gând să renunţ acum, când ştiu că sunt aproape de bătălia finală!”, a spus concurentul.

Kicski Csongor şi Antonella Terrazas se cunosc de aproape patru ani, au făcut cunoştinţă la o serată de tango argentinian, au început să danseze împreună în urmă cu un an şi jumătate şi sunt foarte buni prieteni. Până acum, au apărut împreună pe scene de teatru din ţări precum Rusia, Argentina, Italia, Turcia, Franţa şi multe altele. Despre participarea la Românii au talent, cei doi au spus: ”Participarea la emisiune înseamnă pentru noi promovarea tangoului la nivel naţional. O provocare şi o experienţă pe care ne dorim să o trăim până în finală”.

Alexandru Oltean a făcut gimnastică artistică 12 ani şi a făcut trecerea către dans pentru că obişnuia să meargă la cursuri de breakdance, fiind îndrăgostit de acest stil. A participat la concursuri importante la nivel mondial, printre care ESDU DANCE STAR 2016 – Croaţia, unde a obţinut premiul pentru cel mai bun dansator. ”Participarea mea la Românii au talent înseamnă un nou mod de a-mi exprima ideea şi conceptul despre libertate. Toată lumea îmi susţine participarea la show şi e alături de mine”, a spus Alexandru.

Florin Nae studiază la Liceul de Arta din Ploieşti, a mai cântat până acum la Filarmonica din Ploieşti, iar idolii lui sunt Angela Gheorghiu şi Ana Netremko. Florin îşi doreşte nespus să devină un artist cunoscut şi apreciat, iar oamenii să fie încântaţi de muzica lui. ”Văd Românii au talent ca pe o provocare de a mă obişnui cu publicul. Pentru mine, nu este o competiţie, este un spectacol pe care îl ofer publicului. Dacă aş câştiga, aş vrea să-mi ajut familia şi să-mi asigur studiile muzicale”, spune concurentul.

Antonina Goloseev dansează din clasa întâi, dar practică strip plastic de patru ani. A mers la un antrenament şi de atunci a ştiut că asta îşi doreşte să facă. Este campioană de două ori în Ucraina cu acest gen de dans. Când avea 5 ani, a locuit jumătate de an la Bucureşti împreună cu părinţii. Antonina provine dintr-o familie de artişti, mama ei cântă la pian, compune poezii, iar sora ei cântă şi pictează. Despre participarea la Românii au talent, concurenta spune încântată: ”Vreau să aduc în România acest gen de dans, strip plastic, şi să fac un spectacol memorabil”.

Ansamblul Kozaciok s-a înfiinţat în urmă cu şapte ani. Cei 29 de membri ai grupului pun foarte multă pasiune în ceea ce fac, sunt foarte disciplinaţi şi extrem de muncitori, iar cea mai mare dorinţă a lor este aceea de a-şi putea cumpăra cizme speciale pentru dans, să aibă spaţiul lor în care să exerseze şi să construiască un loc de joacă pentru copiii de la ei din sat. ”Ne-am înscris la Românii au talent deoarece credem că putem impresiona şi putem face spectacol pe scenă”, au spus membrii ansamblului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...