Vezi cum arata noua Piata Aparatorii Patriei! Din 2013, aici se vor sacrifica si miei, si porci!

Publicat: 30/11/2012 | 23:00
Vezi cum arata noua Piata Aparatorii Patriei! Din 2013, aici se vor sacrifica si miei, si porci!

Veste buna pentru bucuresteni! De anul viitor, in abatorul amenajat in piata Aparatorii Patriei se vor asoma porci pentru Craciun si miei de Paste. De altfel, noua cladire este dotata cu o hala de asomare si in sase luni va avea si o statie de metrou.

 Piata Aparatorii Patriei, care a fost inaugurata vineri de catre edilul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, este singura piata din Capiatala in care se vor comercializa miei vii, in acest sens in incinta fiind amenajat un abator in suprafata totala de 280 metri patrati, dotat cu o hala de asomare ultramoderna.

Piedone Piata Aparatorii Patriei

De asemenea, in imediata apropiere a abatorului au fost amenajate 24 de tarcuri pentru animale, suprafata alocata fiind de 420 metri patrati, iar aici se va organiza si un targ permanent de animale. “Aici se vor sacrifica miei, iar noi vom permanentiza si vom face singurul abator pentru animalele vii din Capitala. Ne-a scapat Craciunul acesta, dar incepand de la anul vom sacrifica si porci”, ne-a declarat primarul Piedone.
 

Piedone Piata Aparatorii Patriei

Piata a fost ridicata din temelii pe amplasamentul vechii piete, cladirea are o suprafata de aproximativ 2.600 metri patrati, iar in incinta sunt amplasate 190 de tarabe pentru fructe si legume si sunt amenajate 31 de spatii comerciale. Valoarea totala a investitiei este de aproape 8,7 milioane de lei si provine din fondurile proprii ale Directiei de Administrare a Pietelor. Este cea de-a cincea piata care a fost reconstruita de primarul Piedone. (Alex Saulea)

 

Citește și...