Viata inainte de Masterchef! Ce s-ar fi ales de “chefii” show-ului culinar daca nu ar fi filmat pentru ProTV!

Publicat: 09/04/2014 | 12:01

V-ati intrebat vreodata ce meserii ar fi ales cei trei jurati de la MasterChef daca nu se facea bucatari?! CANCAN.ro a aflat raspunsul. Catalin Scarlatescu se visa marinar, iar cel mai temut dintre ei se gandea sa se faca… lautar.

Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu sunt cei mai cunoscuti bucatari din Romania, ei fiind totodata si juratii show-ului MasterChef.

Scarlatescu si Bontea au si alte placeri in afara de bucatarie
Scarlatescu si Bontea au si alte placeri in afara de bucatarie

Chiar daca si-au petrecut aproape toata viata in bucatarie, cei trei ne-au povestit la ce meserii visau daca nu alegeau calea culinara.

Scarlatescu se visa marinar, iar Bontea lautar!

Catalin Scarlatescu, spaima concurentilor, ne-a spus la ce planuri se gandea daca nu alegea calea bucatariei.

Catalin Scarlatescu a lucrat o periaoda ca marinar
Catalin Scarlatescu a lucrat o periaoda ca marinar

“Degustator de mancare, pentru ca imi place sa mananc. Nu stiu, nu m-am gandit serios la asta, poate marinar,  pentru ca imi place sa navighez. Si vacantele mele preferate sunt cele in care plec pe mare. Si gatesc”, ne-a spus Catalin. Avand o bunica la Constanta, chef-ul a fost atras de mare, el chiar a lucrat ani buni ca marinar. Juratul a reusit chiar sa salveze mai multe persoane de la inec.

Cei trei bucutari sunt
Cei trei bucutari sunt “cosmarul” concurentilor care vor sortul MasterChef

Si Sorin Bontea ar fi ales ceva oarecum diferit de zona preparatelor extraordinare, dar tot in domeniul artei ramanea. “Lautar! Glumesc, desi cred ca mi-ar fi placut sa fac ceva in zona muzicii. Cand eram mic am avut chitara, am si ceva voce, am vrut sa merg la Scoala Populara de Arta, insa bucataria a fost cea care m-a fermecat”, ne-a povestit razand Bontea.

bianca masterchef

“Nu sunt genul care se multumeste cu jumatati de masura”

Florin Dumitrescu este mai transat decat colegii sai de emisiune: el nu se vede facand nimic alteceva decat arta culinara.

“Nu prea m-am vazut facand altceva. Si nu ma vad. Nu sunt genul care se multumeste cu jumatati de masura, intotdeauna am trecut de orice greutate pentru a-mi face meseria cu bucurie. Nu stiu ce as fi putut face mai bine decat bucatarie, nu stiu ce altceva as fi putut sa fac astfel incat sa fie si pasiune, si meserie. Nu exista altceva!”, ne-a povestit Florin.


Tin legatura cu cei mai talentati concurenti

Aida a colaborat cu Catalin Scarlatescu
Aida a colaborat cu Catalin Scarlatescu

Chef Catalin ne-a spus ca nu are concurenti favoriti, in schimb are farfurii care i-au placut de-a lungul sezoanelor. “Am mai tinut legatura cu cativa dintre ei, ne-am mai intalnit pe la evenimente, cu Aida am mai lucrat, voi lucra si cu cativa din sezonul asta, deci, da, pot spune ca tin legatura cu ei”, ne-a zis Scarlatescu. Preferatul lui Sorin Bontea a fost Victor Nemes, deoarece el fiind vegetarian nu gusta din preparatele cu carne.

Victor Nemes
Victor Nemes

“A ajuns printre cei dintai in concurs, ceea ce e lucru mare, e de apreciat. Cred ca trebuie sa ai talent ca sa dai gust ”din ochi” unei farfurii, sa gatesti bine fara sa gusti. Asta e ceva! E mult mai usor pentru cineva care gusta din ceea ce gateste decat pentru cineva care nu o face. Si acum ma mai intalnesc cu el. Si, desigur, castigatorii primelor sezoane”, ne-a mai spus el.

Satul sa tot gateasca, Sidia iese la in oras, unde mananca o pizza
Satul sa tot gateasca, Sidia iese la in oras, unde mananca o pizza

Florin Dumitrescu ne-a povestit ca lui ii plac cam toti cei de care s-a apropiat, in egala masura. Chef Catalin are o relatie de prietenie atat cu cei cu care a lucrat sau lucreaza, cat si cu alti fosti concurenti cu care s-a mai intalnit la diverse evenimente sau chiar in timpul liber, cum ar fi Mimi, Sissoko, Mihai Toader, D’Artagnan, Victor Nemes… “Suntem o gasca frumoasa”, ne-a spus Dumitrescu. (Sursa foto facebook.com,protv.ro)(Alex Saulea)

 

 

Citește și...