Victor Slav i-a pregătit o surpriză Andreei Mantea! Vedeta s-a abţinut să nu izbucnească în lacrimi: “M-au luat emoţiile “

Publicat: 30/11/2017 | 08:27

După plecarea lui Mădălin Ionescu de la emisiune, Andreea Mantea nu a fost lăsată singură şi în scurt timp i s-a adus un coleg, pe Victor Slav. Cei doi s-au înţeles şi s-au plăcut încă din prima clipă, iar acum formează o echipă, pe care publicul o apreciază.

Cu ocazia sărbătoarei Sfântului Andrei, imediat ce a trecut de ora 12 noaptea, Victor a ţinut să primul care să îi facă o urare colegei sale, iar aceasta s-a emoţionat, aproape până la lacrimi.Am trecut de 12 şi dacă e Sfântul Andrei, e ziua ta!„, a spus Victor Slav, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. M-au luat emotiile. La multi ani si lui David Andrei. Sa vezi ce te pup eu cand vin acasa, a spus Andreea Mantea. 

Andreea Mantea a dezvăluit că tot ce îşi doreşte e ca ea, David şi familia ei să fie sănătoasă. În timpul declaraţiilor făcute de curând, prezentatoarea TV a spus ce chin a trăit vara asta, când fiul ei a fost răcit timp de aproape trei săptămâni. „Tot ce-mi doresc este sănătate. Atât. Nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu, nu vreau nimic mai mult, nu-mi trebuie nimic mai mult. Vreau sănătate pentru David şi pentru mine. Serios, poate lumea zice: «Ia, uite-o pe asta cât este de nebuna». Nu! Trăim într-o perioadă în care unde te uiţi toţi copiii sunt bolnavi, toţi oamenii se îmbolnăvesc, sunt numai virusi… eu sunt foarte fricoasă când vine vorba de boală. David a fost răcit 17 zile în vară asta şi mi s-a pus pe inimă.  (…)”, povestea prezentatoarea TV.

Citește și...