VIDEO / A fost poreclită ”Regina Întunericului”! Modelul care face furori pe internet, propunere uluitoare de la un şofer de taxi: ”Pentru 10.000 de lire sterline…”

Publicat: 10/02/2018 | 17:20

Nyakim Gatwech este un fotomodel foarte apreciat, ba chiar a devenit şi imaginea reprezentativă a femeilor de culoare din întreaga lume. Este supranumită ”Regina Întunericului”, pentru că pigmentul pielii tinerei este foarte închis la culoare. De aceea, a devenit chiar ţintă a unor întrebări incommode, dar cărora le-a făcut faţă cu brio.

 

Un şofer de taxi a întrebat-o pe Nyakim dacă pentru suma de 10.000 de lire sterline şi-ar albi pielea! Întrebarea nu aderanjat-o pe model, care i-a răspuns taximetristului cu zâmbetul pe buze, potrivit Bored Panda.

”De ce vreodată pe lumea asta aş vrea să-mi albesc această frumoasă melanină (pigmentul pielii)?”, a fost răspunsul tinerei.

În vârstă de 24 de ani, fata originară din Sudul Sudanului spune că este un motiv de sărbătoare faptul că are pielea închisă la culoare. Fotografiile cu fotomodelul au făcut senzaţie pe internet, iar postările pe care le face pe reţelele sociale inspiră foarte mulţi oameni.

Fata a primit şi porecla de ”Regina Întunericului”, despre care spune că îi place.

 

 

A post shared by Nyakim Gatwech (@queennyakimofficial) on

 

 

 

Citește și...