VIDEO / A început numărătoarea inversă! Cum arată modelul care a şocat pe toată lumea din cauza sarcinii aproape insesizabilă înainte să nască

Publicat: 13/10/2017 | 11:33

Sarah Stage, vedeta care a stârnit o mulţime de critici în timpul celei de-a doua sarcini pentru că a făcut mereu sport şi a avut grijă la alimentaţie, trebuie să nască din clipă în clipă. Modelul a făcut publică o poză recentă cu ea, dar burtica de gravidă pare a fi a unei femei însărcinată în cinci luni, nu, în nouă.

În vârstă de 33 de ani, Sarah Stage a urcat pe internet o poză făcută în timp ce are mai bine de 38 de săptămâni de sarcină. Şi, după cum se poate observa, abia acum se vede că e gravidă. Vedeta americană a mărturisit în mesajul scris la fotografie că ar trebui să nască fie săptămâna viitoare, fie chiar zilele acestea, având în vedere că a spus că există posibilitatea ca bebeluşul să vină pe lume mai devreme.

Sarah Stage şi partenerul ei vor avea încă un băiat. Fiul cel mare, James, are doi anişori şi e nerăbdător să-şi cunoască frăţiorul.

“Bebeluşul va fi aici săptămâna viitoare sau poate chiar mai devreme! Copilul tău s-a născut înainte de termen, mai târziu sau chiar la data potrivită! Am vrut să le mărturisesc asta tuturor femeilor minunate care au început Ghidul meu de Fitness şi Planul de Nutriţie. Sunt atât de mândră de voi

#girlpower #9monthspregnant #38weeks5daysButWhosCounting, a scris Sarah Stage pe contul său oficial de Instagram.

 

Sarah Stage e un model cunoscut din Burbank, California, Statele Unite. Vedeta şi partenerul ei mai au un băiat. pe James Hunter s-a născut pe 15 aprilie 2015.

 

Recomandarea CIAO.RO