VIDEO / A început săptămâna cu dreptul! Mirela Vaida a dezvăluit tuturor micul ei secret, iar imaginile fac senzaţie

Publicat: 20/11/2017 | 10:50

Luni, prima zi a săptămânii e cea mai chinuitoare pentru unii... Dar nu şi pentru Mirela Vaida, care s-a asigurat că îşi începe săptămâna în forţă şi cu zâmbetul pe buze. După ce a ajuns la destinaţie, prezentatoarea TV a filmat micul ei truc şi l-a dezvăluit tuturor. Like-urile şi mesajele au curs pe internet.

Mirela Vaida a mers la un bazin de înot cu băiatul şi fata sa. Experienţa copiilor ei a bucurat-o enorm, chiar dacă asta a însemnat să se trezească cu noaptea în cap. Şi… ca să nu uite prea curând primele sărituri ale micuţului Vladimir, prezentatoarea TV a filmat momentul. Ulterior, l-a postat pe o reţea de socializare.

Trezireaaa!!! E luni!!! #splashacademy #carla #vladimir #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #mondaymood #pool, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

La doar o oră după ce a postat-o, filmarea de mai jos a fost vizionată de aproape două mii de oameni.

 

Trezireaaa!!! E luni!!!  #splashacademy #carla #vladimir #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #mondaymood #pool

A post shared by Mirela Boureanu Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea „Acces direct” de pe 3 aprilie, imediat ce Simona Gherne a intrat ]n concendiu prenatal. Prezentatoarea TV e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.

 

Citește și...