VIDEO / Adela Popescu face Crăciunul pe meleaguri fierbinţi! Ipostaza emoţionantă în care a fost surprinsă alături de băieţii ei

Publicat: 25/12/2017 | 18:08

Anul acesta Adela Popescu şi soţul ei şi-au propus să încerce ceva cu totul şi cu totul deosebit. Ei au dat Bucureştiul pe Dubai şi avem imagini de senzaţie din vacanţa prezentatoarei alături de băieţii ei: Alexandru şi Radu Vâlcan. Mai mult, în urmă cu puţin timp, vedeta "a scăpat" o poză pe internet cu care i-a înnebunit pe toţi.

Adela Popescu a urcat pe Instagram o poză de colecţie în care apare în stânga soţului ei, care o soarbe din priviri, în timp ce ea e absorbită de micul lor prinţ. Cu toţii sunt îmbrăţişaţi, iar imaginea i-a cucerit pe mulţi prieteni.

Oh, cât de mult te iubesc! #christmasindubai #myfamilystory #justthethreeofus #visitdubai @visit.dubai #adelapopescu @raduvalcan #alexandru, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei postată pe Instagram

Imediat ce au văzut poza de album, fanii i-au copleşit cu mesajele.

„O familie fericită!”, „Sunteţi foarte frumoşi!”, „Crăciun Fericit, familie frumoasă! Vă iubesc” sunt trei dintre mesajele postate de fanii cuplului.

Soţul actriţei nu s-a lăsat mai prejos. Radu Vâlcan a împărtăşit câteva dintre locurile din Dubai care l-au impresionat.

Chiar şi aici…#Craciuninfamilie #noitrei
#visitdubai @adela_popescu
, a scris prezentatorul TV în dreptul pozei de mai jos.

Radu Vâlcan face Crăciunul în Dubai alături de Adela Popescu şi fiul lor. Sursa foto: Instagram.
Radu Vâlcan face Crăciunul în Dubai alături de Adela Popescu şi fiul lor. Sursa foto: Instagram.

Citește și...