VIDEO / Alina Eremia a recunoscut că este dependentă de … „Nu mă pot abţine!”

Publicat: 29/01/2018 | 18:27

Alina Eremia a făcut un uriaş salt calitativ, în privinţa carierei muzicale, într-un timp relativ scurt. Acum este o artistă cunoscută, cerută de public şi care scoatre dintre cele mai tari piese din repertoriul autohton. Suferă îmsă de o dependenţă... Chiar Alina a recunoiscut asta şi a vorbit despre pasiunea sa dusă la extrem. 

Alina Eremia adoră să facă shopping şi are multe haine de care este ataşată emoţional, aşa cum insăşi ea a declarat. 
 
„Efectiv, nu mă pot abţine să nu cumpăr haine. Hainele au o valoare sentimentală, îmi place să mixez piesele, îmi place să am libertate de mişcare şi să mă simt confortabil. Îmi plac şi piesele clasice, dar şi cele sport chic. Iubesc genţile şi am o geantă pe care am purtat-o mult în ultima vreme. Fac shopping online, uneori îmi este greu să găsesc piesele pe care mi le doresc,” a declarat artista în emisiunea „Acces Direct”.
A felicitat-o Thalia!
 
Alina Eremia a interpretat melodia „Equivocada”, aparţinând Thaliei, cu ani în urmă, dar acum artista mexicană a descoperit-o şi a fost plăcut impresionată. În semn de mulţumire şi de apreciere, Thalia a încărcat pe contul său de Instagram videoclipul în care Alina cântă respectiva melodie şi a adăugat un simplu „Îţi mulţumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă”. 
 
 
 
Cântăreaţa româncă s-a simţit măgulită de gestul Thaliei, fiind plăcut surprinsă de gestul vedetei mexicane. “Mă bucur că Thalia a apreciat momentul, şi modul în care am cântata piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca şi cântăreaţă, dar şi ca actriţă. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de Instagram”, a declarat Alina Eremia.
Citește și...