VIDEO / Alina Sorescu s-a tuns bob, iar soţul ei nu avea habar despre schimbarea de look: „Dacă ştiam, nu…”. Ce vrea să facă cu părul tăiat

Publicat: 15/11/2017 | 21:26

După mulţi ani în care Alina Sorescu nu a renunţat sub nicio formă la părul ei lung, azi, artista s-a decis să facă o schimbare importantă de look. Şi, după ce a mers la un salon de înfrumuseţare, unde s-a lăsat pe mâinile unui hair stylist, vedeta a fost tunsă bob. Surpriza cea mai mare nu a fost însă pentru ea când s-a privit în oglindă, ci pentru Alexandru Ciucu. Şi asta pentru că soţul ei nu ştia despre planurile sale.

În cadrul unui interviu oferit în această seară, Alina Sorescu a spus că părul care i-a fost tuns îl va dona unor oameni care au fost diagnosticaţi cu o temută maladie. Artista a mai mărturisit că, înainte să se tundă un bob lung, i-a fost împletit părul, iar coada are 15 centimetri lungime.

„Da, am o schimbare la păr, m-am tuns. Nu am avut curaj să îmi fac un bob mai scurt. Nu i-am spus lui Alexandru, m-a văzut aici. Simţeam nevoia unei schimbări. Am revenit şi la kilogramele pe care le aveam înainte. Avem un cuibuşor în care să ne creştem fetiţele, lucrăm la casa, acum aproape totul e gata. (…). Am spus că o să donăm coada, e destul de lunguţ, are vreo 15 centimetri.”, a spus Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni.

Prezenţi la un eveniment, cântăreaţa şi soţul ei s-au ţinut de glume. La un moment dat, Alexandru Ciucu a spus că nu ar fi venit dacă ştia că Alina Sorescu se tunde.

„Da, da, exact acum când am venit. Dacă ştiam, nu mai veneam! Glumesc. Dacă ştiam, de fapt, o duceam direct acasă. (…)”, a mărturisit Alexandru Ciucu.

Citește și...