VIDEO / Andra, în lacrimi! A lansat un nou single alături de trupa Voltaj: „O piesă care m-a făcut să plâng la gândul că mulţi copii…”

Publicat: 24/11/2017 | 12:55

Surpriză pentru fanii Andrei şi ai artiştilor de la Voltaj! Artista, considerată una dintre cele mai talentate de pe scena muzicii din România, şi Călin Goia împreună cu colegii săi au colaborat la o piesă sensibilă. Versurile single-ului au emoţionat-o foarte mult pe soţia lui Cătălin Măruţă. Melodia "Nu Doar De Ziua Mea" vorbeşte despre realitatea tristă din familiile din zilele noastre.

Videoclipul piesei „Nu Doar De Ziua Mea” a Andrei cu Voltaj a fost realizat în regia lui Roman Burlaca, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de clipuri din ultimii ani.

„O piesă care m-a făcut să plâng la gândul că mulţi copii, în loc de vorbe frumoase, ascultă vorbe grele acasă. Ascultă-mă! #NuDoarDeZiuaMeae mesajul scris de Andra pe o reţea de socializare.

„Am lansat videoclipul noului nostru single «Nu doar de ziua mea», alaturi de Andra. Speram sa va placa! #Voltaj #Andra #nudoardeziuamea #newsingle, au scris artiştii de la Voltaj pe pagina lor de Facebook.

Îţi place piesa la care Andra a colaborat cu trupa Voltaj? Ascultă versurile melodiei „Nu Doar De Ziua Mea” mai jos.